fbpx
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Come Together – AFLYST

april 4,16:00 - 20:00

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST. HAR DU KØBT SANDWICH FÅR DU NATURLIGVIS DINE PENGE RETUR.

Mød kulturen i Odsherred

ARRANGEMENTET ER GRATIS!

Hver sommer mangedobles befolkningstallet i Odsherred, når titusindvis af landliggere rykker ud af byen og slår vinduer og døre op i deres sommerhuse. Odsherreds smukke natur og mange udsøgte råvarer gør området til et attraktivt sted at tilbringe weekender og ferier. Og sommeren i Odsherred bugner også af kulturtilbud. Der er ikke én weekend hen over sommeren, hvor der ikke er adskillige kulturarrangementer for både børn og voksne.

Vi mødes med kulturen som omdrejningspunkt, når Odsherreds største kulturinstitutioner inviterer både fastboende og landliggere til Come Together – en eftermiddag og aften i kulturens tegn. Du kommer tæt på kulturen i Odsherred, snuser til den kommende sæsonens arrangementer og får kildet smagsløgene med prøver på lokal vin og råvarer.

Entertaineren Valdemar Pustelnik fører dig gennem dagens program. Klokken 16 mødes vi med jazzspil og lette smagsprøver af lokalt produceret tang, saft og vin, hvorefter Thomas Adelskov byder velkommen. I løbet af dagen bliver du præsenteret for teater, oplæsning, musik, quiz, croquis og meget mere. Du kan købe en sandwich + vand til kr. 65,- fra teatercaféen på forudbestilling(serveres kl. 18). Det kan du vælge, efter du har booket billetter.

Come Together er arrangeret af Biblioteker og Kulturhuse i Odsherred (BOK), Odsherred Teater, Odsherred Musikskole, Geopark Odsherred, Museum Vestsjælland og Visit Odsherred, der hver især byder ind med underholdning.

Varighed: 4 timer

Køb billet