fbpx
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ane Høgsberg og Niels-Peter Henriksen

oktober 24, 2019,19:30 - 21:30

COMEDY NIGHT En aften med masser af stand-up og god stemning.

Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, lavet podcasten Voksenvenner sammen med Jonatan Spang og været vært ved
DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. I foråret 2019 lavede hun sit nye soloshow Døden Har En Årsag.

Niels-Peter Henriksen er sjov, lidt grov og meget sympatisk. Den erfarne 44-årige komiker, leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet. Siden han startede i 1997, har han underholdt alle tænkelige steder – for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tipi, for Hammel Kommune…trist men sandt, trist men sandt… Men der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum.

Vært: Valdemar Pustelnik

Varighed: ca. 2 timer

Pris: 125,- under  25 år: 70,-

Comedyburger kl. 18

Pris: 75,-

Køb billet