fbpx
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedy Night

februar 20,19:30 - 21:30

Med Jacob Tingleff & Jakob Thrane

Vært: Jakob Svendsen

En aften med masser af stand-up og god stemning.

Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere.

3 x Jak(c)ob

Jacob Tingleff
Eftertænksom, genial, nytænkende. Jacob Tingleff leverer ikke stand-up i metermål. Med ham er man sikret et show, der både byder på skæve vinkler, filosofiske betragtninger over livet og et dybere kig ned i den politiske petriskål.

Jakob Thrane
Jakob Thrane er både skuespiller og komiker, og har optrådt til store og små shows i hele landet. Han blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der storhittede med sangen ”Forfest” i 2015, og stadig udkommer med sketches og ny musik. I Jakob Thrane sikres en dygtig komiker, der udstråler kæmpe overskud på scenen og ikke er bange for at tage og føle på stemningen og improvisere. Helt uerfaren er Jakob heller ikke, da han har optrådt siden 2009 og har besteget scener i hele landet.

Vært: Jakob Svendsen
Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

Varighed: ca. 2 timer

Comedy burger kl. 18. Pris: 75,-

Køb billet