fbpx
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Thomas Hartmann m.fl.

september 17,19:30 - 21:30

Med Thomas Hartmann, Mads Holm og Valdemar Pustelnik

Det var egentlig Brian Mørk, der skulle have optrådt til Comedy Night på Odsherred Teater torsdag 17. september, men han måtte desværre melde afbud, så i stedet kommer Thomas Hartmann sammen med Mads Holm og Valdemar Pustelnik.

Thomas Hartmann er en verbalekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger.

Mads Holm
Siden 2011 har Mads Holm været at finde på den danske stand-up scene og han har med et par solide præstationer på Zulu Comedy Festival slået sig fast som en af fremtidens komikere.

Mads Holms comedy spænder bredt, fra de helt dystre jokes om depression til at stå iført et lakse-kostume og rappe dyrebattles til diverse Late Shows. Fælles for Mads’ jokes er dog det personlige præg han altid formår at tilføre sit materiale, og der er ingen
grænser for hvad han vil dele med publikum for grinets skyld. Som han selv siger: “Der er ikke noget der er så skidt for mig, at det ikke er sjovt for nogen andre”.

Vært:
Valdemar Pustelnik
Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Pris: 125,-/under 25 år, 70,-

Spisning: Comedy pulled pork kl. 18: 75,-

Køb billet