fbpx
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

dragsholmrevyen – aflyst

juni 25,20:00 - august 8,20:00

DragsholmRevyen aflyser i 2020.

Efter meget grundige overvejelser og med sorg i hjertet, ser DragsholmRevyen sig nødsaget til at aflyse revyen i 2020.

Vi havde håbet til det sidste, at det blev muligt at gennemføre revyen, men må konstatere at coronaen og de betingelser, der for nærværende er gældende, ikke giver os mulighed for at gennemføre.

Den primære grund er, at vi ikke ønsker at tage ansvaret for at starte nye smittekæder, specielt fordi vi ved, at vores publikum gennemsnitligt er lidt op i alderen.

Den sekundære grund er, at fase 3 for genåbning af Danmark, som det ser ud nu, kun giver mulighed for at have mellem 30 – 50 publikummer i salen.

Selvom det skulle vise sig, at der bliver mulighed for flere, så vil øvrige krav til indretning, herunder afstandskrav betyde, at vi ikke kan huse mere end ca. 35 publikummer.

Vi havde virkelig håbet at have mulighed for at fortsætte succesen fra 2019 og skabe mindst en lige så god revy i 2020, men sådan skulle det desværre ikke være.

I den nærmeste fremtid vil vi sende en mail til alle, der for nærværende har købt billetter og redegøre for, hvordan man skal forholde sig.

Det er vores håb, at man vil give os den fornødne tid til at afvikle en sæson, som desværre aldrig blev til noget, i god ro og orden.

Hele holdet bag revyen sender alle de bedste hilsner og beder jer passe på jer selv.

Køb billet