fbpx
Indlæser Begivenheder

gang i gågaden

juli 31,11:00 - august 2,10:00

NYCIRKUS I GÅGADEN

Foregår på Store Torv, Algade, Nykøbing Sj.

Onsdag 31. juli kl. 11 og 13 Sur Mesure (BE) med ”Barrière”.
Livet er godt – mens du venter. Med humor, drillerier og et live-soundtrack inviterer Sur Mesure publikum ind i en surrealistisk verden, som det ikke er nemt at finde ud af igen.

Torsdag 1. August kl. 11 og 13 Arctic Ensemble (FI) med ”Adrift”.
En lille sejlbåd lægger til i en havn. I denne fascinerende og humoristiske forestilling bliver havets univers undersøgt, udforsket og fortolket, og publikum taget med på en episk sejlads.

Fredag 2. august 2024, kl. 12 og 13
Nordlys præsenterer “Enhjørningerne”. Mød pastelfarvede Enhjørninger, når de bevæger sig rundt i gågaden mellem Rondellen/v. Lokalkompagniet og St. Torv.

KONCERTER FOR BØRN OG DERES VOKSNE

I samarbejde med Nykøbing/Rørvig Jazzfestival og Odsherreds Kammermusikfestival byder vi på hele to fantastiske koncerter for børn og deres voksne.

Onsdag 31. juli kl. 10. Noahs Ark-koncert – med Musikpatruljen, der er vild med dyr i musikkens verden! Mange komponister er blevet inspireret af dyr gennem tiden og har skrevet musik til elefanter, svaner, mus og mange flere. Oplev en eventyrlig koncert om dyr i musikken bygget op omkring fortællingen om Noahs Ark. Uddrag fra Dyrenes karneval, Peter & Ulven mm.

Alder: 5-12 år Varighed: ca. 60 min.

Torsdag 1. august kl. 10. De to multimusikere Nana Schwartzlose og Peter Stavrum indtager scenen med en swingende koncert, interaktion med publikum og spontanitet på et højt kunstnerisk niveau.

GRATIS
Det hele er gratis. Man møder bare op og nyder de fantastiske artister.
Ved koncerterne i Teatercaféen er der dog begrænset plads, så her er det først til mølle.

Arrangør: Odsherred Teater, Nykøbing/Rørvig Jazzfestival, Odsherreds Kammermusikfestival
Støttet af Odsherred Kommunes Vækst- og Udviklingsudvalg.

Køb billet