Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Honky Tonk – Repeatles

september 1, 2018,19:30 - 21:30

I første sæt hyldes The White Album. I andet sæt serveres et overflødighedshorn af highlights og yndlingssange.

En aften med Repeatles vil altid være garanti for et festfyrværkeri af god musik, nærvær, intensitet og spilleglæde. Så der er ikke meget at betænke sig på.

Repeatles leverer et brag af en koncert med et stort uddrag af The Beatles berømte White Album, som fylder 50 år 22. november i år.
The White Album er The Beatles største album med sine 30 sange og en samlet spillelængde på 93 minutter. Musikken stritter i alle retninger fra rendyrket rock, blide ballader, skarpe satiriske sange, store popsange til good-time music. Skabt efter The Beatles berømte tur til Indien, hvor de oplevede yogi Maharishi Mahesh og hans transcendentale meditation. På godt og ondt.
Opholdet resulterede i en fantastisk produktivitet, som udover The White Album også resulterede i kæmpehits som Hey Jude og Lady Madonna. Det er ikke for meget sagt, at the White Album blev en vigtig milesten for hele flower power bevægelsen.

Repeatles er stadig:

Peter Smith, vokal og guitar
Brian Jensen, vokal og leadguitar
Robert Mulder, vokal og bas
Allan Bode, trommer
Asger Ahn, vokal og keyboards

Lørdag 1. september 2018 kl. 19.30

Pris: et armbånd koster 100,- og gælder til alle HONKY TONK arrangementer i byen. Kan købes på alle spillestederne, på Odsherred Teater fra 1. juli 2018.

Honky Tonk Teatertallerken til 125,- kan købes her: odsherred.billetten.dk

Køb billet