Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

februar 2019

19 feb

NATTELYS

-intim teaterkoncert om kærlighed, katastrofer og håb Et galleri af personer og situationer fra Mikael Wiehes musikalske og poetiske univers dukker op i denne teaterkoncert, som er fyldt af sange om livsglæde, kærlighed, tillid - og det modsatte: sorg, raseri og svigt. Sangene henvender sig direkte til publikum med humor, Læs mere »

21 feb

Comedy Night med Thomas Hartmann og Natasha Brock

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både Læs mere »

27 feb

GLEMMER DU

– nej, det kan du bande på, jeg ikke gør! Til gengæld husker du forkert! GLEMMER DU er en forestilling om, hvordan vi husker ting forskelligt. En cabaret om, hvordan man husker ting forskelligt og et generationsopgør mellem de såkaldte 68-ere og deres børn. Forestillingen varer ca. 1 time 15 Læs mere »

marts 2019

06 mar

DEN KOMISKE TRAGEDIE

-en komedie om at blive sig selv En skuespiller og hendes rolle, skal sammen spille en vigtig scene. Men det går ikke helt som planlagt, for skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og rollen må tage over. Rollen finder ud af, at den godt kan lide spotlightet, og skuespilleren må kæmpe Læs mere »

10 mar

morfarMORFARmorfar

Familieforestilling 8 – 12 år En klog og varm forestilling om gamle dage, livet på landet og livet under den tyske besættelsesmagt – livsfortællinger om det at blive ældre. Tre skuespillere veksler mellem nutiden som børnebørn og fortiden, hvor vi møder deres vidt forskellige morfædre på forskellige stadier i tilværelsen. Læs mere »

11 mar

KING LEAR

-Shakespeare i Teatret Møllens nyfortolkning Søskendejalousi. Løgne. Magtbegær. Halve og hele kongeriger. Vanvid. Intriger. Borgerkrig. I Teatret Møllens nyfortolkning af den gammelkendte tragedie udspiller dramaet sig i en særligt vovet version. Bare to skuespillere indtager scenen, hvor Ole Sørensen spiller kongen, og Thomas Clausen Rønne tager sig kærligt af alle Læs mere »

21 mar

Dansk, danskere…

Komiker Valdemar Pustelnik præsenterer sin nyeste forestilling: "Dansk, danskere..." - en comedy performance om danskhed og nationalitet Danskheden er til debat. Hvad er det at være dansk? Hvem har ret til at være dansk? Og skal vi være overhovedet være stolte over at være danske? I en interaktiv monolog, der Læs mere »

24 mar

SNEØJNE

En danseforestilling for 0-4-årige med to dansere og livemusik Forestil dig, at du vågner en morgen til et uberørt snedækket landskab. Verden er ny og fin og ren. Alt ser anderledes ud, og der er en særlig stemning af hemmelig poesi. Du ser verden med andre øjne - med SneØjne. Læs mere »

26 mar

THE BEAT ROOTS

-kollektivt countrybrøl En countrykomedie, en fortælling om det moderne fællesskab. Publikum inviteres med til koncert i det lokale forsamlingshus, men også med til at deltage i en forestilling, der retter scenens skarpe spotlys mod samtidens selvtilstrækkelige individualisme. I rollen som koncertgængere sættes publikum i centrum, og som trofaste fans af Læs mere »

27 mar

To halvgamle mænd – det store liveshow

NYE DATOER pga. sygdom har vi måttet flytte de oprindeligt annonceret forestillinger i januar. Nye datoer i marts og maj kan ses her på siden. De har prøvet tæt på alt og der er intet der kommer bag på dem - bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. Læs mere »

Køb billet