fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

juni 2024

03 jun

sæsonpræsentation

Vi præsenterer alle de flotte, stærke, sjove, vigtige og rørende forestillinger, du kan opleve på teatret i sæson 24/25. Pris: 75,- inkl.et glas vin og snacks

Læs mere »
24 jun

odsherred sommerrevy – vor herred bevares!

Frede Gulbrandsen og hans Odsherred Sommerrevy vender tilbage i en ny stærk opstilling. Evigtunge Kristian Holm Joensen stiller igen op i topform, flankeret af to af landets sjoveste kvinder. Ulla Vejby har gennem 10 år som Edith i Badehotellet charmeret sig ind i danskernes hjerter, og vi er stolte af Læs mere »

september 2024

04 sep

Dæmningen

Se eller gense den anmelderroste forestilling ”Lammefjordens muld er i fare i dette gode, skæve bud på klimateater, hvor duften af jord bidrager til at nuancere det eksplosive emne sanseligt og mellemmenneskeligt – eller mellemjordisk, skulle man måske sige”. Iscene “Det er sørgelige skæbner og mudder til knæene, og det Læs mere »

oktober 2024

23 okt

jacob taarnhøj – standard

”Standard” er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato. Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredjeperson og derefter ladet chatbotten ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen: Den unge komiker Jacob Taarnhøj bringer grin og latter tilbage til scenen med hans tredje onemanshow. Jacob Taarnhøj har Læs mere »

november 2024

20 nov

90-års fødselsdagen

På utallige opfordringer præsenterer vi igen i 24 90-års fødselsdagen. Se eller gense den legendariske sketch i en helt ny og anderledes opsætning. 90 års fødselsdagen kåres i 23 som en af de bedste 15 forestillinger i år i “kategorien”: en perfekt TV transmission, af Informations Anne Middelboe Christensen. Desuden Læs mere »

Køb billet