Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

december 2018

12 dec

Bankovarieté 2018 – godt pyntet

Odsherred Teaters populære julekabaret. Vi inviterer indenfor i Lizzies bankovarieté til en afslappet aften med spas og løjer, god musik og et hyggeligt spil banko ind imellem – masser af ægte julestemning og god mad! Medvirkende Mei Oulund, Christiane Bjørg Nielsen, Henrik Ipsen Pianist: Mads Strandgaard Instruktør: Frede Gulbrandsen

Læs mere »
19 dec

Comedy Night – Jacob Taarnhøj og Torben Chris

Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Tjek hvilke navne, der kommer på teatrets hjemmeside, nyhedsbrev Læs mere »

januar 2019

09 jan

AFSPORET

- en musikforestilling med kant To klassisk uddannede musikere har ligget stille i en lidt afsporet og forvirret periode af deres liv. Men nu har en musikforening bestilt en koncert (noget Mozart, Bartok og Beethoven) med de to, og de skal øve for første gang i mange år. Minderne vælter Læs mere »

17 jan

HOLGERS FORSVARSTALE

Efter en optræden anklages komikeren Holger for racisme. Hans forsvar gør det kun værre, og han bliver hurtigt nødt til at tage sit liv og sin humor op til omgang fransk vask og strygning. Det er en ny verden, hvor værdier, normer og definitioner af køn, race, seksualitet og grænser Læs mere »

20 jan

TAMME TIGRE FINDES IKKE

Familieforestilling 7 - 11 år -en eventyrlig komedie om dødsforagt og tigertæmning. Scenen er sat i en cirkusmanege omkring 1920. En undersøgelse af suset ved at opsøge farer med udgangspunkt i den fantastiske historie om tigertæmmersken Mabel Stark (1889-1968). Vi følger Mabels stædige kamp for at træne de store katte. Læs mere »

23 - 26 jan

To halvgamle mænd – det store liveshow

De har prøvet tæt på alt og der er intet der kommer bag på dem - bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. Kan det passe at mænd bliver surere med alderen og er det muligt at de kan takke deres aldrende dna-strenge for det? I en alfabetisk Læs mere »

29 jan

RED BASTARD

-et djævelsk forførende Kult-Comedy-monster Red Bastards rødglødende monster er ikke en klovn, men en bouffon. Hvor den klassiske klovn gør sig selv til grin, er bouffonen lige modsat – han indtager rummet for at gøre grin med dem, der kigger på. Red Bastard er ikke bleg for at interagere med Læs mere »

februar 2019

02 feb

Nytårs – Operabrunch

Til vores populære operabrunch får sopran Annemette Pødenphandt denne gang besøg af tenor Anders Christensen og pianist Maren Maria Tange. De vil synge arier og duetter fra operaens og operettens dramatiske, lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortælle om musikken undervejs. Lørdag 2. februar 2019 kl. 11 Brunch kl. 11 Læs mere »

06 feb

Krash & Chopin Danser

-en dobbeltforestilling skabt af to af Danmarks mest prisbelønnende moderne koreografer: Forestillingen spiller kl. 19:30 på Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 4300 Holbæk Bustider meddeles, når vi ved hvem der skal med • CHOPIN DANSER af Tim Rushton, der med sin store kærlighed til Chopins fantasifulde og poetisk søgende klavermusik udforsker Læs mere »

11 feb

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Familieforestilling 5+ år En engel sidder på sin røde trappe og spiser fyldte chokolader. Hendes vinger er flossede. Nedenunder sidder en mand i slidt jakkesæt med sin guitar på en trappesten. Han leder efter den tabte melodi. Han har meget på samvittigheden, og englen beslutter at hjælpe ham ved hjælp Læs mere »

Køb billet