fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

oktober 2021

19 okt

PINOCCHIO

- Musikalsk dukkespil med grum og gakket humor Historien om dukken, der skal lære at blive menneske og hans farefulde færd i en verden fuld af sære skikkelser, forunderlige hændelser, fristelser og bedrag. En vild, visuel og musikalsk opsætning med dukkemagi og fysisk ensemblespil. En ny version af den fantastiske Læs mere »

20 okt

STOP OP, HOP

- en ordløs danseforestilling om tyngdekraft I et let og legende univers af balloner og bolde, kluntede klovnekarakterer, trylleri, magi og fantasifulde kostumer undersøger danserne, hvordan ting kan rulle og tumle, stige op og falde ned, og hvordan tyngdekraften sætter alt omkring os i bevægelse. Bolde ruller hen af gulvet, Læs mere »

21 okt

ANIMA -om at miste

Anna, der mister sin elskede hund, begiver sig ud på en magisk rejse for at finde svar på, hvad der sker med sjælen, når man er død.  Med sit fantasifulde billedunivers og sin smukke historie om at miste har ANIMA glædet og berørt alle slags mennesker på tværs af alder Læs mere »

28 okt

COMEDY NIGHT

Arrangør: Odsherred Teater og ComedyKlubben Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev og avis. Nu har du mulighed for at købe en sæsonbillet Læs mere »

november 2021

14 nov

MOR

-Kim Fupz’ sjove og rørende historie nu som teater Kan man egentlig få en ny mor? Er der sådan en fortrydelsesret eller noget? Går man så bare ned i en butik og siger: ”Hej. Jeg vil gerne ha´ en ny mor, tak”. En sjov, rørende og musikalsk forestilling om drengen, Læs mere »

14 nov

MAGISKE JEKYLL

- boblende visuel komedie med sjove påfund og gags Vi følger Jekylls allerførste skridt i magiens verden og hans udvikling hen imod den eventyrlige is-sælger, han er blevet til. Historien om at trodse både egne begrænsninger og omverdens forventninger. En finurlig fortælling om at bruge sin passion og derigennem finde Læs mere »

24 nov

FLÆSK, TÆSK OG TONER

Arrangør: Odsherred Teater Vinterforestilling med årets bedste og værste… samlet i én skøn musikalsk revyfest i teatrets flotte nye teatersal Vi giver bankovarietéen en pause og tager fat på en helt ny vinterrevy, med al det bedste fra årets revyer. I løbet af sommeren, vil vi tage ud i Revy-Danmark Læs mere »

januar 2022

12 jan

MÆND I MINDRE DOSER

- et komisk og varmt møde med en række moderne mænd Forestillingen er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd – spillet alene af Kristian Holm Joensen med hans helt egen komiske og underspillede facon. Eva har smidt Adam ud af paradiset, fordi en ged har spist af Læs mere »

15 jan

NYTÅRSOPERAKONCERT

Arrangør: Odsherred Teater Sopran Annemette Pødenphandt er tilbage. Sammen med endnu en sanger og en pianist, synger hun nytåret ind med en skøn nytårskoncert. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs.  Store sal Lørdag 15. januar 2022 kl. Læs mere »

17 jan

GENERATION 9/11

-ny dansk dramatik Danske Esther står i billedkunstlokalet på sin amerikanske skole i 2001, da allekaldet lyder. I kantinen bliver alle mellemskolebørnene bedt om at dele sig i to grupper: dem der har forældre, der arbejder i tvillingetårnene, og dem der ikke har… GENERATION 9/11 handler om at perspektivere den Læs mere »

Køb billet