fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

november 2023

29 nov

90-års fødselsdagen

Same procedure as last year? Sikkert ikke, men det skal nok blive sjovt, når vi lægger arm med en klassiker de fleste kender og elsker. I en ny og helt anderledes opsætning, vender vi den legendariske sketch på hovedet. Det prisbelønnede og anmelderroste kompagni DON GNU står for iscenesættelsen, og Læs mere »

december 2023

03 dec

Magisk jul på Odsherred Teater

Familiearrangement Sidste år skabte vi denne hyggelige juletradition for hele familien. Kom og mød en særlig julegæst og oplev danselinjen fra Idrætsefterskolen Klintsøgaard danse julen ind for alle. Efterfølgende er der juleklip i Teatercaféen samt æbleskiver og saft.

Læs mere »

januar 2024

11 jan

Crazy comedy banko

Vi sætter ild til bankopladerne og skruer helt op for festen, når Comedyklubbens Crazy Comedy Banko slippes løs på Odsherred Teater. Din mormor må gerne være med, men hun skal være klar til at feste og give den fuld gas. Med musik i højtalerne og fuld fart på tallene, krydrer Læs mere »

13 jan

Nytårsopera

Tenor Per Jellum er ny tovholder på vores nytårskoncert. Med sig har han sopran Iben Silberg og pianist Louise Schrøder. Sammen vil de underholde med et spændende program af klassiske perler fra operaens, operettens og musicalens verden. Det hele serveres i vanlig afslappet stil, så publikum sendes hjem med smil Læs mere »

16 jan

Projekt frygt

- en tankevækkende og humoristisk hyldest til livet Det er ikke særlig instagram-venligt at være bange. Men det er derimod helt utrolig menneskeligt. Og enormt tabubelagt! Der er mental krise, og klimakatastrofen er på alles læber. Hvad gør vi? Vi spiser kage… Men frygten er der, om vi vil det Læs mere »

21 jan

Ø

-en sanselig, klassisk koncertforestilling Om det særlige bånd mellem børnebørn og bedsteforældre, om naturens gang og hverdagens poesi, om det smukke og vemodige ved at blive ældre. Ø inviterer til samtaler om døden, kærligheden og naturen på tværs af generationer. Ø er for alle aldre, men er særligt tiltænkt bedsteforældre Læs mere »

25 jan

Comedy Surprise 23/24

Comedy Surprise byder på et lineup af de allersjoveste komikere. Nogle af vores største navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at få dem med, holder vi det lidt hemmeligt, hvem der kommer. ”Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid Læs mere »

30 jan

Aktivisterne

Året er 2024. Et band er samlet for at gøre en forskel. De vil være bandet, som får dig op af sofaen og ind i kampen mod verdens elendighed: klimakrise, Black Lives Matter, ligestillingskamp, demokratisk underskud… De vil skabe musik, som vækker aktivisme og forandring, når nu politikerne har givet Læs mere »

februar 2024

09 feb

Alt er floskler

En tragikomisk forestilling om en mand i sorg Repremiere på anmelderrost forestilling. Vi skal have vores forestilling Alt er floskler på turné. Men først vil vi give dem, der ikke fik set den i efteråret 23, da den desværre blev aflyst, muligheden for at opleve den. En mand får til Læs mere »

13 feb

Den lille prins

Familieforestilling fra 6 år Det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han bl.a. den herskesyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Læs mere »

Køb billet