fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

november 2020

24 nov - 19 dec

bankovariete 2020

Jul på flødeskumsfronten Odsherred Teaters populære julekabaret med indbygget bankospil. I år rejser bankovarietéen tilbage i tiden. Til en tid, hvor landet (også) var i undtagelsestilstand - en tid med forsamlingsforbud og rationering, men også med dansesaloner og swingpjatter. Selvfølgelig fuld af samme løsslupne blanding af samfundssatire, sangnumre, lumre sketches Læs mere »

januar 2021

06 jan

Tilløkke Otto

En hyldest til en baggårdspuma Vi er til koncert med Otto Brandenburg i Jesper Lohmanns skikkelse, og her kan alt ske. ”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” , og det garanterer vi for, det kommer til, når vi nu hylder manden bag dette Læs mere »

14 jan

mod til at dræbe

-en følelsesladet historie om en søn og hans far En dramatisk historie baseret på Lars Noréns forestilling fra 1978. Fra begyndelsen står det klart, noget ulmer under overfladen. Da sønnens kæreste dukker op, bliver sagen sat på spidsen og forholdet mellem de to mænd kommer under pres. Der bliver åbnet Læs mere »

16 jan

Nytårsopera

Sopran Annemette Pødenphandt har tenor Per Jellum og pianist Maren Marie Tange med. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pris:125,- Der kan købes BRUNCH for 125,- (serveres kl. 11 – BEGRÆNSET PLADS) Varighed: ca. 1 time Brunch Læs mere »

17 jan

spaghetti

Familieforestilling: 3-8 år Man bliver høj af spaghetti, siger de to lange, og så koger de spaghetti efter alle kunstens regler. Deres nabo er ikke høj men lille og tyk og forfærdelig sulten og vil gerne spise med. En sød og hjertevarm historie med masser af musik – en historie Læs mere »

21 jan

en lille smule ubehag

-en komisk cancer-monolog  Et empatisk, varmt, rørende og hysterisk morsomt skuespil om prostatakræft. En fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Et følsomt drama af den amerikanske dramatiker Jeff Metcalf om hans egen transformerende rejse igennem kræften. ”Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal Læs mere »

27 jan

nabokrig

-tankevækkende og vanvittig komedie Pensioneret skoleleder og hustru har boet i deres rækkehus på den blinde vej i over 30 år- en vej med snorlige hække og velordnede haver. En dag flytter den alternative behandler og hans clairvoyante kone og hunden Charlie ind i huset ved siden af. Forskellige måder Læs mere »

februar 2021

01 feb

aktivisterne

-en slags teaterkoncert Året er 2020. Et band er samlet, fordi de vil gøre en forskel. De vil være bandet, der åbner publikums øjne for verdens elendighed: Klimakrisen, flygtningestrømmene… De vil skabe musik, der vækker aktivisme og forandring, når nu politikerne har givet op. Bandet drømmer sig tilbage til 70’erne, Læs mere »

11 feb

comedy night

Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev. Pris: 125,-/under 25 år, 70,- Spisning: Comedy pulled pork kl. 18: 75,-

Læs mere »
15 feb

de små blå sko

Familieforestilling: 1 ½ - 4 år En lille entré danner kulissen og fra entréens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem: Damen, der går ture med folk. Hun er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag er det venter hun Alfred, så hun finder Læs mere »

Køb billet