Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

oktober 2018

02 - 31 okt

Teatercaféen i oktober

Der sker ofte noget særligt i Teatercaféen. Temaaftener med mad fra alverdens lande, kagebord a la Sønderjylland, vinsmagning med lækker mad og meget mere. Her kan du se, hvad du kan nyde af lækkerier i oktober. Nogle arrangementer kræver tilmelding i Teatercaféen eller på telefon 26 84 26 18. ---------------------------------------- Læs mere »

24 okt

JOB – et enkelt menneske

- en musikalsk fortælling om emigration Intens, musikalsk, humoristisk og dramatisk fortælling om emigrantens vandring fra den gamle verden til den ny. En højaktuel og universel historie om, hvordan det enkelte menneske møder en ny kultur, et nyt sprog - et nyt liv. Baseret på Joseph Roths roman fra 1930. Læs mere »

25 okt

Omar Marzouk og Jacob Wilson

Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Comedy burger med pulled pork: 75,- (serveres kl. 18) Læs mere »

30 okt

BRIDGE OVER TROUBLEDWATER

- en rørende teaterkoncert Historien om 2 unge drenge, Simon & Garfunkel, fra Queens, New York, der gik hen og blev verdens mest succesrige duo nogensinde - et musikalsk geni og en gudsbenådet sanger. De to skuespillere Nis Pedersen og Morten Lützhøft har gjort sangene til deres egne. Glæd jer Læs mere »

november 2018

11 nov

MUSIK & EVENTYR

-en forestilling i 10 scenebilleder Tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Ord og toner fortæller om livets mystik og enkelhed. Ghita Nørby kan med sit nærvær, melodiske fraseringer af teksten og smukke udtale, skabe en stemning af varme og spænding, der når ind i enhver sjæl. Læs mere »

15 nov

Bankovarieté 2018 – godt pyntet

Odsherred Teaters populære julekabaret. Vi inviterer indenfor i Lizzies bankovarieté til en afslappet aften med spas og løjer, god musik og et hyggeligt spil banko ind imellem – masser af ægte julestemning og god mad! Medvirkende Mei Oulund, Christiane Bjørg Nielsen, Henrik Ipsen Pianist: Mads Strandgaard Instruktør: Frede Gulbrandsen

Læs mere »

december 2018

19 dec

Comedy Night – Carsten Eskelund og Jacob Taarnhøj

Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Tjek hvilke navne, der kommer på teatrets hjemmeside, nyhedsbrev Læs mere »

januar 2019

09 jan

AFSPORET

- en musikforestilling med kant To klassisk uddannede musikere har ligget stille i en lidt afsporet og forvirret periode af deres liv. Men nu har en musikforening bestilt en koncert (noget Mozart, Bartok og Beethoven) med de to, og de skal øve for første gang i mange år. Minderne vælter Læs mere »

10 jan

To halvgamle mænd – det store liveshow

De har prøvet tæt på alt og der er intet der kommer bag på dem - bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. Kan det passe at mænd bliver surere med alderen og er det muligt at de kan takke deres aldrende dna-strenge for det? I en alfabetisk Læs mere »

17 jan

HOLGERS FORSVARSTALE

Efter en optræden anklages komikeren Holger for racisme. Hans forsvar gør det kun værre, og han bliver hurtigt nødt til at tage sit liv og sin humor op til omgang fransk vask og strygning. Det er en ny verden, hvor værdier, normer og definitioner af køn, race, seksualitet og grænser Læs mere »

Køb billet