fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

februar 2023

05 feb

TANDFEEN

- familiforestilling 5 - 10 år Teater Patrasket Søndag 05.02.2023 kl. 14.00 Antons nye lillesøster skriger så meget, at hans forældre begynder at skændes. Anton giver sin lillesøster bort – til Tandfeen. Han fortryder og må drage helt alene ud for at finde Tandfeens slot og få sin søster tilbage.... Læs mere »

07 feb

EKSMÆND

-Humoristisk drama om midtvejskrise En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja, for det var ham, der løb med din kone. En humoristisk fortælling om to mænds rejse Læs mere »

14 feb

TYREN FERDINAND

-fantasifuld og billedmættet dukketeaterforestilling Familieforestilling: 4 - 100 år Ferdinand er helt modsat andre store tyre. Han ønsker sig fred og ro og at sidde lige så stille under sin elskede korkeg og snuse til blomsterne. Kan en stor flot TYR få lov til det? Forestillingen er en underholdende og Læs mere »

17 feb

Magiske Jekyll

-Visuel komedie med sjove påfund og gags familieforestilling fra 6 år med Paolo Nani. Vi følger Jekylls allerførste skridt i magiens verden, og hans udvikling henimod den eventyrlige is-sælger, han er blevet til. Historien om at trodse både egne begrænsninger og omverdenens forventninger. En finurlig fortælling om at bruge sin Læs mere »

20 feb

SYREN HAWAII UNDULAT

- monolog om at være pårørende En forestilling om den sorg man kan føle, over at være pårørende og den (måske syndige) lettelse, man kan føle over, at én man elsker, går bort og får fred. Om Judys og hendes fars liv, der snor sig ind og ud af hinanden. Læs mere »

23 feb

COMEDY SURPRISE

I foråret 23, har vi valgt at tilbyde Comedy Surprise til særpris - kun 165,-  Her får du en hilsen fra en glad stand-up komiker: "Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid god stemning. og publikum er med på at vi giver den gas. Det glæder Læs mere »

28 feb

ROARING TWENTIES

-Danseforestilling i to dele Dansk Danseteater er tilbage med et forfriskende mix af to værker: Et nyt danseværk af Pontus Lidberg med nykomponeret musik af den elektroniske duo Den Sorte Skole. Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’ere, hvor kunst og selvskabsliv bobler over af eufori, Læs mere »

marts 2023

12 mar

HATTEMÅGEN

- Familieforestilling 3 - 5 år Randers Teater Søndag 12.03.2023 kl. 14.00 Odsherred Teater Caféscenen En fin dame skal på ferie i et flot sommerhus. Hun glæder sig til roen, udsigten, den lækre mad…MEN, det bliver slet ikke, som hun havde regnet med, og ferien bliver helt anderledes end forventet. Læs mere »

14 mar

NOGET OM ANTIHELTE

-en ærlig, morsom og musikalsk rejse i den moderne mandeverden Tre mænd midt i livet vil være verdens nye helte. De vil være mænd nok til det hele og mere til. De personlige fortællinger vokser frem fra virkelighedens mandeverden. Den patriarkalske fest er forbi og tømmermændene overvældende. Væk er de Læs mere »

23 mar

TILBAGE TIL HØJSKOLEN

- Koncertforestilling Et band af tidligere højskoleelever turnerer rundt på landets højskoler. De bruger deres koncerter til at dykke ned i fortællinger fra højskoletiden - men meget er forandret både for vores tre hovedpersoner, for højskolebevægelsen og for samfundet. Er højskolen i dag først og fremmest er et personligt realiseringsprojekt Læs mere »

Køb billet