fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

juni 2020

25 jun - 08 aug

dragsholmrevyen – aflyst

DragsholmRevyen aflyser i 2020. Efter meget grundige overvejelser og med sorg i hjertet, ser DragsholmRevyen sig nødsaget til at aflyse revyen i 2020. Vi havde håbet til det sidste, at det blev muligt at gennemføre revyen, men må konstatere at coronaen og de betingelser, der for nærværende er gældende, ikke Læs mere »

august 2020

20 aug

comedy night med Lasse Rimmer

Hovednavn: Lasse Rimmer Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev. Pris: 125,-/under 25 år, 70,- Spisning: Comedyburger kl. 18: 75,-

Læs mere »
21 - 23 aug

Når alt kommer til alt

En musikalsk forestilling om næsten alt… Det mest gennemsnitlige menneske er højrehåndet, tjener mindre end 81.000 kr. årligt, har en mobiltelefon og ejer ikke en bankkonto. Cirka 2500 venstrehåndede dør årligt, fordi de bruger udstyr der er skabt til højrehåndede. I Paraguay må man gerne duellere, men kun hvis man Læs mere »

28 - 29 aug

To halvgamle mænd

TO HALVGAMLE MÆND Det store liveshow Gik du glip af To halvgamle mænd i foråret, så har du nu chancen for at se en forrygende forestilling om at blive, være eller kende en halvgammel mand. -om dem, der sætter sig godt til rette i sofaen - for at blive der! Læs mere »

september 2020

04 sep

Junah Arch

Junah Arch spiller Anna Karina Bergs stemningsfulde musik i Teatercaféen på Odsherred Teater. Anna Karina’s musik og sange er inspireret af mødet mellem mennesker og det, der sker inde os, når vi oplever mod- og medgang. Samtidig er sangene inspireret af havets bevægelighed, lethed og dybde; bølgerne, vinden, solen, lydene Læs mere »

05 sep

Honky Tonk med Ønskeholdet

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til en dansabel aften med et overflødighedshorn af ørehængere fra poppens guldalder med Søren Sebber og Ønskeholdet. Gå ikke glip af et virkelig velspillende orkester, der favner bredt; fra Sinatra til Elvis til Mogensen til Beatles til Stones til Gasolin til Elton Læs mere »

07 sep

Annas Verden

- forår, lyset er tilbage – Skagenslyset Annas Verden er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen – ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark. Kvinde- og kunstnerportrættet af Anna Ancher peger på et Læs mere »

13 sep

skrivebordet

Familieforestilling: 3 - 6 år Alt fra skrivebordsskuffen tages i brug, når historien om morfar og mig fortælles med stempler, klipsemaskiner, sakse mm. På morfars skrivebord kan alt blive levende lige for øjnene af én – og det gør det. En hyldest til den fine relation mellem børn og deres bedsteforældre og Læs mere »

15 sep

homage

En ordløs lille historie om alt det store i livet En kvinde snubler sig vej gennem livet. Hun længes efter noget andet end det, som er. Spørgsmålet er, om hun tør række ud og risikere sig selv, eller hun vælger den sikre vej. En poetisk og kærlig påmindelse om, at Læs mere »

17 sep

comedy night

Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev. Pris: 125,-/under 25 år, 70,- Spisning: Comedy pulled pork kl. 18: 75,-

Læs mere »
Køb billet