Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

februar 2020

10 feb

Vred

Familieforestilling for børn på 3 - 8 år og deres voksne. Legende, musikalsk og ordløs forestilling Hvorfor bliver man vred? Er det okay at blive vred? Kan man bruge vrede til noget, og hvordan bliver man glad igen? Forestillingen udspiller sig i en på én gang enkel og magisk verden, Læs mere »

12 feb

Ivalus første sang

Familieforestilling fra 7 år. Historien om en lille helt, som på forunderlig vis, digter sin allerførste sang - og derved redder hele sin familie. Den handler om mod, og om, hvordan tingene nogle gange kommer af sig selv, når man har allermest brug for dem. Og så handler den om Læs mere »

12 feb

Ivalus første sang

Familieforestilling fra 7 år. Historien om en lille helt, som på forunderlig vis, digter sin allerførste sang - og derved redder hele sin familie. Den handler om mod, og om, hvordan tingene nogle gange kommer af sig selv, når man har allermest brug for dem. Og så handler den om Læs mere »

18 feb

Doppler

-en komisk fortælling med stof til eftertanke Den midaldrende Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro - der er intet, der forstyrrer - bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene. Doppler lægger en seddel til konen og børnene Læs mere »

20 feb

Comedy Night

Med Jacob Tingleff & Jakob Thrane Vært: Jakob Svendsen En aften med masser af stand-up og god stemning. Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. 3 x Jak(c)ob Jacob Tingleff Eftertænksom, genial, nytænkende. Jacob Tingleff leverer ikke stand-up i Læs mere »

marts 2020

01 mar

Under mit træ

Familieforestilling for børn 1½ - 4 år og deres voksne. En musikalsk fortælling om årstiderne. Under et træ sidder en kone. Det er hendes træ. Det viser hende alle årstiderne, så hun kan holde styr på, at året går. Hendes ven egernet har en hule i træet. Meget skal gøres, Læs mere »

05 mar

Modne damer i morgenkåber

En lun komedie om dét at blive ældre Vi er i spaen ”The Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred og selvforkælelse. Men det varer nu ikke så længe. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60-års fødselsdag. En weekend med bløde badekåber, ansigtsmasker Læs mere »

13 - 15 mar

Når alt kommer til alt

En musikalsk montage om at sætte spor Hvor mange aftryk er der plads til i et menneske? Sidder de mon som indvendige tatoveringer under huden på os, af alt det, vi har oplevet og som har gjort indtryk og efterladt aftryk? Er det derfor huden slappes og bliver længere og Læs mere »

26 mar

Tilløkke Otto

En hyldest til en baggårdspuma Vi er til koncert med Otto Brandenburg i Jesper Lohmanns skikkelse, og her kan alt ske. ”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” , og det garanterer vi for, det kommer til, når vi nu hylder manden bag dette Læs mere »

29 mar

En lille sonate

Familieforestilling for børn fra 6 år og deres voksne. En italiensk ladvogn, en levende høne og et nylagt æg er nogle af de vigtige ingredienser i denne medrivende version af den gamle klassiker. En barsk historie om et barn, der får et stort ansvar. Du skal gå alene gennem skoven, Læs mere »

Køb billet