fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

september 2020

19 sep

Sensommeropera

Vores opera 9. maj blev som bekendt aflyst. Derfor har vi fornøjelsen af, at præsentere opera med Annemette 19. september i stedet for. Annemette Pødenphandt har denne skønne sensommerformiddag besøg af tenor Per Jellum.  De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller Læs mere »

22 sep

global souls

Et koreografisk miks af urban dans, butohdans og afrikansk dans i et elektronisk lydbillede Tre internationale dansere med vidt forskellig kulturel baggrund leger med traditionerne i et moderne set-up.  Deres rødder i forskellige traditionelle danseformer udforskes, udvikles og blandes gennem koreograf Lene Boels arbejde med danserne. Et kontrastfuldt elektronisk lydbillede Læs mere »

oktober 2020

01 okt

det begynder at blive koldt om fødderne

Monolog med Hans Rønne om døden, vi ikke snubler over Døden er ikke en begivenhed i livet, men en uløselig del af det. Der er ingen chance for, at døden springer nogen over, og derfor er det måske på tide, at vi stopper med at tælle de grå hår og Læs mere »

04 okt

mustafas kiosk

- En familiekoncert Familieforestilling: 4 – 10 år I kiosken præsenteres digtene fra Jakob Martin Strids børnebogsklassiker som en ægte rodebutik af forskellige små historier fortalt med musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi. En fræk og flabet hyldest til mangfoldighed, fantasi, påhitsomhed og anarki. Forestillingen varer ca. 60 min. Teater Læs mere »

06 okt

hurra

-JACOB MORILDS 20-ÅRS JUBILÆUMSFORESTILLING  Ny regering – eller bare andre ansigter på de samme fejltagelser? Solen skinner og fuglene fløjter – ja, men kan de egentlig andet? Skal man grine eller græde over Verdens Tilstand – og hvis man gør begge dele samtidig, er det så kriminelt krænkende – og Læs mere »

10 okt

viva la frida

Monolog, musik og flamencodans Vi er ved Frida Kahlos begravelse. Gennem lillesøsteren Christinas øjne ser vi, hvordan det var at leve i Fridas skygge, at være fascineret af og beundre selvsamme kvinde, som stjal al opmærksomheden. Forestillingen kredser om Frida Kahlos liv og forsøger at give et anderledes blik på Læs mere »

13 okt

grev gris

Familieforestilling 2-7 år Én mand, én ghettoblaster og fire stofbleer - det er hvad der skal til for at vi får historien om Prins Knud og den lille gris, og om hvordan hoffolkene forsøger at tilpasse Gris til livet ved hoffet. Historien handler også om at gå i skole, om Læs mere »

15 okt

fra mig til dig

Familieforestilling: 2-7 år Omar lever lykkeligt med sin familie i et land langt herfra. Han elsker sang og musik og er byens bedste drageflyver. En dag må han pakke sin kuffert og rejse med sin familie til et fremmed og meget anderledes land. Her er det svært at få nye Læs mere »

22 okt

comedy night

Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev. Pris: 125/under 25 år 70,- Comedyburger kl. 18: 75,-

Læs mere »

november 2020

24 nov - 19 dec

bankovariete 2020

Jul på flødeskumsfronten Odsherred Teaters populære julekabaret med indbygget bankospil. I år rejser bankovarietéen tilbage i tiden. Til en tid, hvor landet (også) var i undtagelsestilstand - en tid med forsamlingsforbud og rationering, men også med dansesaloner og swingpjatter. Selvfølgelig fuld af samme løsslupne blanding af samfundssatire, sangnumre, lumre sketches Læs mere »

Køb billet