fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

maj 2024

18 maj

Pinsekoncert

ET STRØG AF KLASSISK Helledie - Tandrup Kock duo (klaver og cello) Komponist og pianist Hanne Helledie inviterer til kammermusik sammen med sin fænomenale cellist Julie Tandrup Kock, som har en international solistuddannelse og jævnligt spiller med alle de store orkestre, fx Det Kongelige Kapel. Varmen fra Brahms, det lyriske Læs mere »

23 maj

Comedy Surprise 23/24

Comedy Surprise byder på et lineup af de allersjoveste komikere. Nogle af vores største navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at få dem med, holder vi det lidt hemmeligt, hvem der kommer. ”Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid Læs mere »

juni 2024

24 jun

odsherred sommerrevy – vor herred bevares!

Frede Gulbrandsen og hans Odsherred Sommerrevy vender tilbage i en ny stærk opstilling. Evigtunge Kristian Holm Joensen stiller igen op i topform, flankeret af to af landets sjoveste kvinder. Ulla Vejby har gennem 10 år som Edith i Badehotellet charmeret sig ind i danskernes hjerter, og vi er stolte af Læs mere »

november 2024

20 nov

90-års fødselsdagen

På utallige opfordringer præsenterer vi igen i 24 90-års fødselsdagen. Se eller gense den legendariske sketch i en helt ny og anderledes opsætning. 90 års fødselsdagen kåres i 23 som en af de bedste 15 forestillinger i år i “kategorien”: en perfekt TV transmission, af Informations Anne Middelboe Christensen. Desuden Læs mere »

Køb billet