fbpx

Program

marts 2023

23 mar

TILBAGE TIL HØJSKOLEN

- Koncertforestilling Et band af tidligere højskoleelever turnerer rundt på landets højskoler. De bruger deres koncerter til at dykke ned i fortællinger fra højskoletiden - men meget er forandret både for vores tre hovedpersoner, for højskolebevægelsen og for samfundet. Er højskolen i dag først og fremmest er et personligt realiseringsprojekt Læs mere »

26 mar

Tilbage

- EN HISTORIE OM ENSOMHED Teatergruppen Gamle Scene opfører et stykke om den ensomhed, som let opstår, når man bliver alene. Det er vigtigt at tale om ensomhed. Efter forestillingen, vil der være mulighed for at debattere begrebet yderligere samt, hvad publikum har oplevet ved at se forestillingen. Der vil Læs mere »

april 2023

02 apr

DE TRE MUSKETERER

- en for alle, alle for én og tre for en 10'er -en musikalsk farce I Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af "De tre Musketerer" tilsættes intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af Læs mere »

04 apr

ALFONS ÅBERG

- Familieforestilling 3 - 7 år Comedievognen Tirsdag 04.04.2023 kl. 14.00 Odsherred Teater Store Scene Comedievognens populære dramatisering af Gunilla Bergströms berømte børnebøger. "Selvfølgelig er der ikke spøgelser til" siger Alfons. Og heller ingen uhyrer eller mystiske marsmænd. Selvfølgelig ikke! Kun i fjernsynet og på film og i eventyrbøgerne. Men Læs mere »

05 apr

talk – jeg går

Talk som optakt til forestilling Onsdag 5. april har vi en spændende talk om kvinders angst for at gå alene på mørke og øde steder. En angst, der burde være irrationel, for hvor ofte sker det rent faktisk at kvinder bliver overfaldet, men som de fleste kvinder, ikke desto mindre Læs mere »

15 apr

Carsten Eskelund – begrænset udsyn

I en tid, hvor Svend Brinkmann tjener styrtende på at fortælle folk de ikke skal jagte succes, kommer her et nyt show fra en, der har undgået den i 22 år. I ”BEGRÆNSET UDSYN” får du tankerne fra en mand midt i livet, der med en kombination af overtænkning og Læs mere »

maj 2023

04 maj

TO FOR ÉN

En helt særlig aften med ikke én, men to forestillinger. På engelsk kaldes det double bill og er en meget populær teaterform i England. Man betaler for én, men faktisk får to forestillinger med hver sin handling, kun afbrudt af en pause. ALT ER FLOSKLER En tragikomisk forestilling om en Læs mere »

25 maj

COMEDY SURPRISE

I foråret 23, har vi valgt at tilbyde Comedy Surprise til særpris - kun 165,-  Her får du en hilsen fra en glad stand-up komiker: "Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid god stemning. og publikum er med på at vi giver den gas. Det glæder Læs mere »

Køb billet