fbpx

Program

september 2021

23 sep

FORRÆDER

-en forestilling om venskab og konsekvenserne af ungdommelige valg 2. verdenskrig buldrer derudad. I en blanding af eventyrtrang, idealisme og rastløshed melder de to danske barndomsvenner Karl og Mikkel sig frivilligt under tyskernes faner og drager østpå til det, de tror, vil være en kortvarig udflugt fuld af storslåede sejre. Læs mere »

26 sep

PRINSESSE CARABOO

PRINSESSE CARABOO -en musikalsk komedie om fascinationen af det fremmede Året er 1817. På en strand nær Bristol skyller en ung pige i land. Hun bærer turban, hendes øjne er mørke, og hun taler et uforståeligt sprog. Men hvem er denne eksotiske skønhed? Og hvor kommer hun fra? Dette er Læs mere »

27 sep

SMÅT BRÆNDBART

- musikalsk og rørende statusopdatering  To bedste venner har – meget pludseligt – rundet de 40. Og det er de tilsyneladende helt afklaret med, for karriererne kører på skinner, familierne er harmoniske, og alt er yderst velegnet til den perfekte statusopdatering. Men indeni føler de sig begge som Småt Brændbart Læs mere »

30 sep

COMEDY NIGHT

Arrangør: Odsherred Teater og ComedyKlubben Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev og avis. Nu har du mulighed for at købe en sæsonbillet Læs mere »

oktober 2021

06 okt

AL MAGT TIL FOLKET

-satire og skønsang De seks talentfulde unge mænd fra satiregruppen MAGT er klar med deres nye forestilling ”Al MAGT Til Folket”. Vær med, når vi sejler op og ned ad åen i en musikalsk forestilling spækket med satire og flerstemmig sang. Vi møder klimafanatikere, grådige spekulanter og talentløse politikere. Her Læs mere »

17 okt

GENGANGERE

- klassisk teater  Henrik Ibsens ”Gengangere” er et stærkt og komplekst familiedrama, et opgør med 1800- tallets stive og højborgerlige samfund med dobbeltmoral og hykleri. De fem fremragende skuespillere fører os igennem dette drama om voldtægt, skam, løgn, fortielser og en nedværdigende historie, der gentager sig fra far til søn. Læs mere »

19 okt

PINOCCHIO

- Musikalsk dukkespil med grum og gakket humor Historien om dukken, der skal lære at blive menneske og hans farefulde færd i en verden fuld af sære skikkelser, forunderlige hændelser, fristelser og bedrag. En vild, visuel og musikalsk opsætning med dukkemagi og fysisk ensemblespil. En ny version af den fantastiske Læs mere »

20 okt

STOP OP, HOP

- en ordløs danseforestilling om tyngdekraft I et let og legende univers af balloner og bolde, kluntede klovnekarakterer, trylleri, magi og fantasifulde kostumer undersøger danserne, hvordan ting kan rulle og tumle, stige op og falde ned, og hvordan tyngdekraften sætter alt omkring os i bevægelse. Bolde ruller hen af gulvet, Læs mere »

21 okt

ANIMA -om at miste

Anna, der mister sin elskede hund, begiver sig ud på en magisk rejse for at finde svar på, hvad der sker med sjælen, når man er død.  Med sit fantasifulde billedunivers og sin smukke historie om at miste har ANIMA glædet og berørt alle slags mennesker på tværs af alder Læs mere »

november 2021

14 nov

MOR

-Kim Fupz’ sjove og rørende historie nu som teater Kan man egentlig få en ny mor? Er der sådan en fortrydelsesret eller noget? Går man så bare ned i en butik og siger: ”Hej. Jeg vil gerne ha´ en ny mor, tak”. En sjov, rørende og musikalsk forestilling om drengen, Læs mere »

Køb billet