fbpx

Program

februar 2022

01 feb

TURIST

-fysisk melodrama om livet som turist Drømmer du også om ferieparadiset?  Komme hjem som et nyt og forbedret menneske med tasken fuld af livsbekræftende og mindeværdige øjeblikke?  Så tag med verdensmanden, backpackeren og charterturisten på deres livs rejse ind i en forunderlig verden af ferieønsker, drømme og mareridtsscenarier!  Noget går Læs mere »

06 feb

DEN GRIMME ÆLLING

- en musikalsk gendigtning af det klassiske eventyr I et fantasifuldt og poetisk univers skabt af lyde og musik fortælles H.C. Andersens historie om den grimme ælling, der starter sit liv som forhadt og udstødt mobbeoffer i andegården og som på helt egen hånd må flakke om i et forgæves Læs mere »

15 feb

EN HELDIG KARTOFFEL

- en musikalsk og varm fortælling I drivhuset er der godt at være. Alle planter og grøntsager bliver flittigt vandet og der er lunt og godt.  Nanni er sulten. Heldigvis er der en kogt kartoffel tilbage i kasserollen. Men musen, der bor i væksthusets fine kukur, er også sulten … Læs mere »

marts 2022

02 mar

I AL SLAGS VEJR

- en Benny Andersen-mosaik Benny Andersen, som døde i sensommeren 2018, var eksponent for noget af det ypperste indenfor brugen af det danske sprog. Benny Andersens familie bad efterfølgende Cafe Livas kunstneriske leder, Jacob Morild, om at lave en kabaret over Benny Andersens tekster. En musikalsk forestilling, som i Benny Læs mere »

13 mar

STOR, STØRRE, STØRST

-en poetisk klovneforestilling Er det bedst at være stor - eller lille? Og hvornår er man stor nok? Hvad nu hvis man bliver så stor, at der slet ikke er plads til én i verden? "Stor større størst" er en poetisk og humoristisk klovneforestilling om klovnen Frk. Lange, der pludselig Læs mere »

17 mar

BONJOUR MONSIEUR SATIE

-koncertteater om Erik Satie En klassiske soloklaverkoncert fremført af koncertpianist Amalie Malling  - tilsat dramatiske benspænd og overrumplende teaterbilleder fremført af skuespiller Lars Bom. Den franske komponist Erik Satie skabte i 1900-tallet sin udødelige musik og ensomme klange. I denne forestilling mødes musikken med ordene fra digter og forfatter Eske Læs mere »

26 mar

modlys – festival – ny dato

Modlys festival er flyttet til lørdag 26. marts 22 MODLYS er begivenhed der samler lokale ildsjæle, foreninger, erhvervsdrivende og alle andre interesserede i en fælles fejring af, at lyset vender tilbage. Festivalen finder sted rundt omkring i Nykøbing Sj - inde og ude - i porte og gader - på Læs mere »

30 mar

MISSILET

Arrangør: Odsherred Teater Det er en vild historie, vi har valgt at tage fat i, når vi præsenterer vores forestilling Missilet. Den 6. september 2022 er det 40 år siden at et 500 kg tungt Harpoonmissil, pga. en teknisk fejl, blev affyret fra fregatten Peder Skram ud for Sj. Oddes Læs mere »

april 2022

05 apr

MINE FORÆLDRES TING

-en komisk og rørende monolog En kvinde skal rydde sine forældres hus efter deres død. Huset er fuld af ting fra kælder til kvist. Alle tingene har en historie, men hvad skal smides ud? Man kan jo ikke gemme alt. Forestillingen handler om de følelser, vi har for ting. Hvor Læs mere »

21 apr

COMEDY NIGHT

Arrangør: Odsherred Teater og ComedyKlubben Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev og avis. Nu har du mulighed for at købe en sæsonbillet Læs mere »

Køb billet