fbpx

Program

juli 2021

29 jul

DRAGSHOLMREVYEN 2021 … mens legen er god!

Arrangør: Dragsholmrevyen Har du spørgsmål om Dragsholmrevyen, kan du kontakte dem på 25 58 02 02 eller dragsholmrevyen.dk Det sprudlende trekløver byder indenfor på Odsherred Teater til en revy med smæk for skillingen. Dragsholmrevyen har igen i år den store fornøjelse at kunne præsentere succesholdet: Bente Eskesen, Susanne Breuning og Læs mere »

31 jul

Comedyklubben junior – gratis!

(6-10 ÅR) i gågaden foran teatret Tre lørdage i juli; 17., 24. og 31. juli kl. 11 Der er masser af grin for børn og forældre, når Comedyklubben Junior samler det sjoveste danske underholdning i et fantastisk show for hele familien. Med komik, magi, musik og fjol inviterer vi indenfor Læs mere »

august 2021

04 aug

JEPPE OG JAZZHYÆNERNE

Arrangør: Nykøbing-Rørvig Jazzfestival  Glad musik for børn og barnlige sjæle Jeppe & Jazzhyænerne er et af landets absolut hotteste bands for børn med børnetv-vært Jeppe Vig Find i front. Jeppe er blandt andet kendt fra Ramasjangs Lille Nørd, og på scenen vil Jeppe præsentere børnene for jazzens skæve univers, ved Læs mere »

19 aug

COMEDY NIGHT

Arrangør: Odsherred Teater og ComedyKlubben Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev og avis. Nu har du mulighed for at købe en sæsonbillet Læs mere »

25 aug

TEATERbrevkassen

- med svar på det meste fra de fleste Arrangør: Teater Spektrum og Odsherred Teater Elsker du Mads og Monopolet? Og var du vild med Så Hatten Passer? Så vil du elske Teaterbrevkassen. Som publikum er du med til at bestemme, hvad der skal foregå på scenen. Dilemmaer og problematikker Læs mere »

september 2021

04 sep

HONKY TONK MED SØREN SEBBER & ØNSKEHOLDET

Arrangør: Odsherred Teater og SuperBrugsen, Nykøbing Sj. Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til en dansabel aften med et overflødighedshorn af ørehængere fra poppens guldalder. Gå ikke glip af et virkelig velspillende orkester, der favner meget bredt, fra Sinatra til Elvis til Mogensen til Beatles til Stones til Læs mere »

08 sep

VALKYRIENS KAMP

– musikalsk drama om Thit Jensen Det Flydende Teater tager os med ind i Thit Jensens stridbare verden: et tumultarisk privatliv, en visionær kønspolitisk kamp og et kompromisløst kunstnerisk virke.  Det er fortællingen om den moderne kvindes frigørelse samfundsmæssigt, kunstnerisk og seksuelt. Som forfatter, dramatiker, debattør og foredragsholder sætter Thit Læs mere »

09 sep

COMEDY NIGHT IMPRO

Arrangør: Odsherred Teater og ComedyKlubben I den kommende sæson udvider vi Comedy Night repertoiret og præsenter Comedy Night Impro. Her samles nogle af landets allersjoveste impro-skuespillere til en fantastisk aften på Odsherred Teater. Med improviserede lege og sketches, sørger vi for en aften, som du ikke glemmer lige foreløbig. Men Læs mere »

15 sep

GAMLE SCENE

Arrangør: Odsherred Teater og Gamle Scene Glæd dig! Gamle Scene er på banen igen. Alt kan ske, når…. Indtager de skrå brædder. Energi og livsglæde Bedre end lykkepiller Gamle Scene er en teatergruppe, hvor ældre kan prøve kræfter med og udforske teatrets verden i professionelle rammer. De er tilknyttet teatret Læs mere »

23 sep

FORRÆDER

-en forestilling om venskab og konsekvenserne af ungdommelige valg 2. verdenskrig buldrer derudad. I en blanding af eventyrtrang, idealisme og rastløshed melder de to danske barndomsvenner Karl og Mikkel sig frivilligt under tyskernes faner og drager østpå til det, de tror, vil være en kortvarig udflugt fuld af storslåede sejre. Læs mere »

Køb billet