fbpx

Program

juni 2024

03 jun

sæsonpræsentation

Vi præsenterer alle de flotte, stærke, sjove, vigtige og rørende forestillinger, du kan opleve på teatret i sæson 24/25. Pris: 75,- inkl.et glas vin og snacks

Læs mere »
24 jun

odsherred sommerrevy – vor herred bevares!

Frede Gulbrandsen og hans Odsherred Sommerrevy vender tilbage i en ny stærk opstilling. Evigtunge Kristian Holm Joensen stiller igen op i topform, flankeret af to af landets sjoveste kvinder. Ulla Vejby har gennem 10 år som Edith i Badehotellet charmeret sig ind i danskernes hjerter, og vi er stolte af Læs mere »

september 2024

04 sep

Dæmningen

Se eller gense den anmelderroste forestilling ”Lammefjordens muld er i fare i dette gode, skæve bud på klimateater, hvor duften af jord bidrager til at nuancere det eksplosive emne sanseligt og mellemmenneskeligt – eller mellemjordisk, skulle man måske sige”. Iscene “Det er sørgelige skæbner og mudder til knæene, og det Læs mere »

oktober 2024

23 okt

jacob taarnhøj – standard

”Standard” er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato. Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredjeperson og derefter ladet chatbotten ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen: Den unge komiker Jacob Taarnhøj bringer grin og latter tilbage til scenen med hans tredje onemanshow. Jacob Taarnhøj har Læs mere »

november 2024

20 nov

90-års fødselsdagen

På utallige opfordringer præsenterer vi igen i 24 90-års fødselsdagen. Se eller gense den legendariske sketch i en helt ny og anderledes opsætning. 90 års fødselsdagen kåres i 23 som en af de bedste 15 forestillinger i år i “kategorien”: en perfekt TV transmission, af Informations Anne Middelboe Christensen. Desuden Læs mere »

Køb billet