fbpx

Program

august 2022

11 aug

COMEDY SURPRISE

I år gør vi det anderledes, men bestemt ikke ringere - tværtimod. Comedy Surprise vil byde på et hemmeligt lineup af vores allersjoveste komikere. Fordi nogle af vores allerstørste navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at kunne få dem med, holder vi det Læs mere »

18 aug

MISSILET

Arrangør: Odsherred Teater Spilleperiode: 18. august - 10. september ⭐⭐⭐⭐⭐ Morten Buckhøj ”Missilet er noget af det bedste nyskrevne, danske dramatik længe.” ”Mei Oulunds manuskript er imponerende gennemarbejdet og fuld af detaljer. ”En vedkommende menneskelig historie, der forekommer at holde vand, hvad angår det faktuelle, og som samtidig bliver pokkers god Læs mere »

september 2022

03 sep

Honky Tonk

En aften med livemusik, god mad og lækker stemning! Traditionen tro, er der også fed musik på Odsherred Teater denne aften. Vi har ikke et navn på plads endnu, men følg med på Facebook, visitodsherred.dk og i lokalaviserne. Honky Tonk er en minifestival, hvor du kan gå på musik-og pubcrawl Læs mere »

05 sep

DET SIDSTE ORD – AFLYST

Forestillingen er desværre aflyst pga. sygdom -EN HUMORISTISK FORTÆLLING OM LIVET FØR DØDEN En succesfuld forfatter skriver på sidste kapitel i sin 9. bog om privatdetektiven Jack. Hun er kørt ubehjælpeligt fast. Manuskriptet skal afleveres næste morgen - karakteren Jack begynder at digte med, fremsætter ønsker til handlingen. I mødet Læs mere »

13 sep

ASTA

-MUSIKALSK DRAMA OM DEN STUMME VERDENSSTJERNE En af verdens største filmskuespillerinder, hvis liv er meget mere end en tabloidhistorie om en international stjerne og tidens største (og første) sexsymbol. I sine film præsenterer Die Asta verden for en ny kvindeskikkelse, der er sit køn og seksualitet bevidst. Da Asta vender Læs mere »

15 sep

COMEDY SURPRISE

I år gør vi det anderledes, men bestemt ikke ringere - tværtimod. Comedy Surprise vil byde på et hemmeligt lineup af vores allersjoveste komikere. Fordi nogle af vores allerstørste navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at kunne få dem med, holder vi det Læs mere »

21 sep

GINTBERG ”DØD eller LEENDE”

- NYT COMEDYSHOW Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage på scenerne! Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej med håb, latter og absurditeter fra det levede liv! Gintbergs nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 og foråret 2022 ud på en overraskende sjov Danmarksturné. Sidst Læs mere »

25 sep

LILLEBITTE – KÆMPESTOR

-om at være lille i en stor verden Familieforestilling: Fra 3 år. Kom med ind til en filosofisk leg med plads til undren over alt det, der er så småt, at man hverken kan se eller røre det, og alle de ting, som er så store, at de kan være Læs mere »

27 sep

BEBOER

-Fysisk actionteater Du har sikkert gået forbi et vindue med lys og diskret luret ind - for hvad sker der egentligt på den anden side? Hos de naboer vi allerede kender godt og dem, vi ikke kender? Hvordan lever og gør andre, når de er helt, helt private...? DON GNU Læs mere »

oktober 2022

10 okt

HIMMELSENGEN

-En hyldest til hvert enkelt menneskes tro i livet og i døden. En universel, vedkommende fortælling, der sætter livets barske og vidunderlige realiteter på spil – med lun humor, poesi og med håbet ventende lige om hjørnet. Velsignet er det at blive tildelt et langt liv på jord. Forbandet er Læs mere »

Køb billet