fbpx

Program

december 2022

08 dec

LAST CHRISTMAS

Julen er jo hjerternes fest - eller er den? Glæd dig til en hyggelig aften op til jul, hvor vi skruer helt op for kærligheden og serverer de svedigste, smukkeste og skøreste julehits, som du aldrig har hørt dem før – i Odsherred Teaters nye teatersal. Årets juleforestilling er en Læs mere »

januar 2023

05 jan

crazy comedy banko

Vi sætter ild til bankopladerne og skruer helt op for festen, når Comedyklubbens Crazy Comedy Banko slippes løs på Odsherred Teater. Din mormor må gerne være med, men hun skal være klar til at feste og give den fuld gas. Med musik i højtalerne og fuld fart på tallene, krydrer Læs mere »

11 jan

TA’ MIG SOM JEG ER

-en hyldest til Grethe Ingmann og hendes stemme. En musikforestilling, der fortæller om den danske sangerindes liv på godt og ondt, om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid med store forandringer i dansk musik og i Grethe Ingemanns liv. Om nedturen og om alt for mange bajere, der Læs mere »

14 jan

Nytårsopera

Sopran Annemette Pødenphandt er tilbage. Sammen med tenor Per Jellum og pianist Louise Schrøder, synger hun nytåret ind med en skøn nytårskoncert. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pris: 195,- Brunchbuffet kan tilkøbes til 210,-. serveres kl. Læs mere »

22 jan

TIL UNGDOMMEN

For unge fra 13 år op -en forestilling for unge og de voksne, der prøver at forstå dem TIL UNGDOMMEN handler om alt og intet, i en sær, sjov, spændende og vigtig tid. Om at ville forsvinde fra det hele, slippe alt og længes efter noget, der ikke kan forklares. Læs mere »

26 jan

COMEDY SURPRISE

I år gør vi det anderledes, men bestemt ikke ringere - tværtimod. Comedy Surprise vil byde på et hemmeligt lineup af vores allersjoveste komikere. Fordi nogle af vores allerstørste navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at kunne få dem med, holder vi det Læs mere »

29 jan

PAP KAS

Familieforestilling 1/2 - 5 år Hvid Støj Søndag 29.01.2023 kl. 11.00  Odsherred Teater Store sal Med sig selv, hinanden og pAp-kAsser bygger Anna og Kasper universer på bedste børnelogiske manér, som de sammen med publikum oplever og forstår igennem legens uendelige muligheder. Understøttet af sanselig musik tilbyder - vores mindste Læs mere »

februar 2023

05 feb

TANDFEEN

- familiforestilling 5 - 10 år Teater Patrasket Søndag 05.02.2023 kl. 14.00 Antons nye lillesøster skriger så meget, at hans forældre begynder at skændes. Anton giver sin lillesøster bort – til Tandfeen. Han fortryder og må drage helt alene ud for at finde Tandfeens slot og få sin søster tilbage.... Læs mere »

07 feb

EKSMÆND

-Humoristisk drama om midtvejskrise En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja, for det var ham, der løb med din kone. En humoristisk fortælling om to mænds rejse Læs mere »

14 feb

TYREN FERDINAND

-fantasifuld og billedmættet dukketeaterforestilling Familieforestilling: 4 - 100 år Ferdinand er helt modsat andre store tyre. Han ønsker sig fred og ro og at sidde lige så stille under sin elskede korkeg og snuse til blomsterne. Kan en stor flot TYR få lov til det? Forestillingen er en underholdende og Læs mere »

Køb billet