fbpx

Program

juni 2023

27 jun

Odsherred Sommerrevy 23

Odsherred Sommerrevy er tilbage! Sidste sommer, blev en stor fest for os, i Odsherred Sommerrevy. Publikum strømmede til vores nyopstartede revy, og gik lattermilde, og glade hjem efter en skøn sommeroplevelse i Odsherred Teaters nye flotte teatersal. Stor ros både fra kritikere, publikum og kollegaer har givet mod på mere. Læs mere »

august 2023

02 aug

Nycirkus i gågaden – gratis

Artister i verdensklasse Onsdag 2. august Chris Iris (DE) ”Gap of 42” er en forestilling, der med akrobatisk præcision, lethed og humor undersøger forskellen på 42 cm og 42 kilo. Torsdag 3. august Cie Pol & Freddy (BE) ”De Cuyper vs. De Cuyper”. I en boksering kæmper to jonglerende brødre Læs mere »

03 aug

Babulja – børnejazz

Børnejazz 4-8 år Nykøbing-Rørvig Jazzfestival 2023 Et top underholdende orkester, der spiller musik fra alle verdenshjørner. Med sange om alt fra piger til Piratos og fra elefanter til universet, er der altid lagt op til smil på læben hos både børn og voksne. Oplev django, polka, svensk folklore, reggae, cubansk, Læs mere »

17 aug

Comedy Surprise 23/24

Comedy Surprise byder på et lineup af de allersjoveste komikere. Nogle af vores største navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at få dem med, holder vi det lidt hemmeligt, hvem der kommer. ”Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid Læs mere »

september 2023

02 sep

Honky Tonk

Livemusik, lækker mad og fantastisk stemning i Nykøbings gader FUNKY FEVER DANSEFEST Odsherred Teater inviterer til et brag af en festaften hvor det 6 m/k store band Funky Fever spiller alt det fede soul, funk og disco fra 70’erne og til i dag. Musikken bliver alt lige fra Earth, Wind Læs mere »

07 sep

Alt er floskler

En tragikomisk forestilling om en mand i sorg En mand får til opgave at skrive dagbog for at få afløb for sorgen og savnet efter sin afdøde hustru. Men det er ikke så nemt, og curseren står bare og blinker og blinker og blinker… og uden for vinduet myldrer menneskene Læs mere »

10 sep

Lille myr

Familieforestilling 2-5 år - sanseligt billedkunstteater for de mindste. Gemt mellem sivene i vandkanten ligger mange hundrede æg. Inde i det ene æg blinker et øje. Det er Myrs. Lille Myr. Den allermindste-næsten-frø i hele dammen. Om lidt myldrer hun ud af ægget og svømmer med alle sine søskende. Om Læs mere »

13 sep

Oh, Josephine

- et nyskrevet musikdramatisk portræt af Danmark i fortid og nutid! Forestillingen går i Josephine Bakers musikalske spor med en blanding af nykomponeret jazz og 1920’ernes ikoniske musik og portrætterer de bølger, hun satte i gang med sin hudfarve, køn og optræden på de danske varietéscener. Vi er med til Læs mere »

14 sep

Jeg går!

En aften i kølevandet på #MeToo trodser en kvinde sin angst for at gå alene og begynder at gå langs en mørk og øde strand. Hun går for sin søn. Hun går for sin mand. Hun går for alle de mænd hun kender og elsker og som aldrig kunne krumme et Læs mere »

26 sep

Så langt, så…dan

- en satirisk solo-cabaret… Jacob Morild, 4 x Reumert-nomineret dramatiker, satiriker, instruktør, skuespiller, Café Livas kunstneriske leder, har optrådt mange gange på Odsherred Teater. … og hvor er han så nu, Jacob? Mere end midaldrende – men han tror stadig, at han lever evigt. Politik, klima og meget mere bliver Læs mere »

Køb billet