fbpx

Program

juli 2022

04 jul

Odsherred Sommerrevy 2022

Her i Odsherred står revytraditionen stærkt, takket være Bente Eskesen og hendes fantastiske Dragsholmrevy. Efter 10 år valgte hun sidste sommer at sige stop, mens både kvalitet og publikumstal var på toppen. Odsherred Sommerrevy tager handsken. Med ballonen fyldt med varm luft svæver vi til vejrs og drysser et fint Læs mere »

27 jul

AKROBATER I VERDENSKLASSE

Glæd dig til sommerferien i Nykøbing Sj, hvor vi præsenterer akrobatik i verdensklasse i gågaden. Onsdag 27. juli kl. 12 på Store Torv: Collectif Primavez. En komisk og nogle gange absurd forestilling, der tager forholdet mellem kunstneren og publikum til nye højder. 8 meter, helt præcist! Torsdag 28. juli kl. Læs mere »

august 2022

03 aug

BØRNEJAZZ

MED SILLE & PALLE Nykøbing-Rørvig Jazzfestival åbner med en fest af en koncert på teatret. Til Sille og Palles koncerter medvirker børn og voksne i en spillevende børnekoncert, hvor der skal danses og synges til både gamle klassikere fra den danske børnemusik-sangskat, egne kompositioner og de melodier, der opstår helt Læs mere »

11 aug

COMEDY SURPRISE

I år gør vi det anderledes, men bestemt ikke ringere - tværtimod. Comedy Surprise vil byde på et hemmeligt lineup af vores allersjoveste komikere. Fordi nogle af vores allerstørste navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at kunne få dem med, holder vi det Læs mere »

18 aug

MISSILET

Arrangør: Odsherred Teater Spilleperiode: 18. august - 10. september ⭐⭐⭐⭐⭐ Morten Buckhøj ”Missilet er noget af det bedste nyskrevne, danske dramatik længe.” ”Mei Oulunds manuskript er imponerende gennemarbejdet og fuld af detaljer. ”En vedkommende menneskelig historie, der forekommer at holde vand, hvad angår det faktuelle, og som samtidig bliver pokkers god Læs mere »

september 2022

03 sep

Honky Tonk

En aften med livemusik, god mad og lækker stemning! Traditionen tro, er der også fed musik på Odsherred Teater denne aften. Vi har ikke et navn på plads endnu, men følg med på Facebook, visitodsherred.dk og i lokalaviserne. Honky Tonk er en minifestival, hvor du kan gå på musik-og pubcrawl Læs mere »

05 sep

DET SIDSTE ORD

-EN HUMORISTISK FORTÆLLING OM LIVET FØR DØDEN En succesfuld forfatter skriver på sidste kapitel i sin 9. bog om privatdetektiven Jack. Hun er kørt ubehjælpeligt fast. Manuskriptet skal afleveres næste morgen - karakteren Jack begynder at digte med, fremsætter ønsker til handlingen. I mødet mellem forfatterens virkelighed og Jacks fiktive Læs mere »

13 sep

ASTA

-MUSIKALSK DRAMA OM DEN STUMME VERDENSSTJERNE En af verdens største filmskuespillerinder, hvis liv er meget mere end en tabloidhistorie om en international stjerne og tidens største (og første) sexsymbol. I sine film præsenterer Die Asta verden for en ny kvindeskikkelse, der er sit køn og seksualitet bevidst. Da Asta vender Læs mere »

15 sep

COMEDY SURPRISE

I år gør vi det anderledes, men bestemt ikke ringere - tværtimod. Comedy Surprise vil byde på et hemmeligt lineup af vores allersjoveste komikere. Fordi nogle af vores allerstørste navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at kunne få dem med, holder vi det Læs mere »

21 sep

GINTBERG ”DØD eller LEENDE”

- NYT COMEDYSHOW Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage på scenerne! Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej med håb, latter og absurditeter fra det levede liv! Gintbergs nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 og foråret 2022 ud på en overraskende sjov Danmarksturné. Sidst Læs mere »

Køb billet