fbpx

Program

oktober 2022

10 okt

HIMMELSENGEN

-En hyldest til hvert enkelt menneskes tro i livet og i døden. En universel, vedkommende fortælling, der sætter livets barske og vidunderlige realiteter på spil – med lun humor, poesi og med håbet ventende lige om hjørnet. Velsignet er det at blive tildelt et langt liv på jord. Forbandet er Læs mere »

17 okt

VINDEN I PILETRÆERNE

Musikalsk klassiker for hele familien (fra 5 år) Kenneth Grahames elskede klassiker om venskab, loyalitet, åbenhed og tolerance. Muldvarp finder sammen med den venlige Rotte. Deres fælles ven, Tudse, er meget passioneret af biler i høj fart og forstår faktisk ikke konsekvenserne. Han er tæt på at slå andre og Læs mere »

20 okt

COMEDY SURPRISE

I år gør vi det anderledes, men bestemt ikke ringere - tværtimod. Comedy Surprise vil byde på et hemmeligt lineup af vores allersjoveste komikere. Fordi nogle af vores allerstørste navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at kunne få dem med, holder vi det Læs mere »

23 okt

FODBOLD, FODBOLD, FODBOLD

-Skuespil for dig, der elsker fodbold, og også til dig, der ikke fatter noget af det En forestilling om verdens største sportsgren, og dens betydning for de milliarder af mennesker, der ser og spiller fodbold. Garneret med fantasifulde klubsange og udfordrende fantilråb følger vi fodboldspillets mange deltagere før, under og Læs mere »

november 2022

02 nov

OBERSTINDEN

-Monolog om at gribe magten eller underkaste sig den Alene på scenen står skuespiller Marianne Mortensen, kun ledsaget af indtalte stemmer, der i ny og næ blander sig i den historie, hun med krop og røst fortæller. En historie om et dysfunktionelt kærlighedsforhold under 2.verdenskrig, hvor kærlighed eksisterer sammen med Læs mere »

06 nov

AFTRYK

Glas, ler, vand og stemmer... Familieforestilling: 0 – 4 år Med ler, vand, hænder og hud skabes en legende, visuel og musikalsk scenekunstnerisk opdagelsesrejse for de allermindste. Former og figurer opstår med børnene som vidner til den levende proces. Musikken er live, og skabt med de elementer, som indgår i Læs mere »

15 nov

TO TOSSER PÅ TUR

Hvad kan gå galt når en teaterproducent sætter to tossede komikere sammen, for at skabe en forestilling? Kort fortalt: ALT. Og det er præcis hvad der gør. Planen er lagt. Den helt store turné er arrangeret, spillestederne er booket og alt skal lige til at gå i gang, da ulykkerne Læs mere »

23 nov

LAST CHRISTMAS

Glæd dig til en hyggelig aften op til jul, hvor vi skruer helt op for kærligheden og serverer de svedigste, smukkeste og skøreste julehits, som du aldrig har hørt dem før – i Odsherred Teaters nye teatersal. Årets juleforestilling er en teaterkoncert, hvor vi hylder kærligheden og al dens væsen; Læs mere »

januar 2023

11 jan

TA’ MIG SOM JEG ER

-en hyldest til Grethe Ingmann og hendes stemme. En musikforestilling, der fortæller om den danske sangerindes liv på godt og ondt, om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid med store forandringer i dansk musik og i Grethe Ingemanns liv. Om nedturen og om alt for mange bajere, der Læs mere »

14 jan

Nytårsopera

Sopran Annemette Pødenphandt er tilbage. Sammen med tenor Per Jellum og pianist Louise Schrøder, synger hun nytåret ind med en skøn nytårskoncert. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pris: 195,- Brunchbuffet kan tilkøbes til 210,-. serveres kl. Læs mere »

Køb billet