fbpx

Program

marts 2024

03 mar

Vilde kaniner & underlige fisk

Den danske mand har siden 1950’erne levet en omtumlet tilværelse; han har været driftig, kuet, blød, macho, overset, udskældt, egenrådig, chauvinistisk, fremmedangst og -fjendsk, kollektivistisk, venstreorienteret, konservativ, liberal - og radikalt - udfordret. Med udgangspunkt i Peter A.G. Nielsens (GNAGS) musikalske og tekstfinurlige univers tegnes et portræt af den danske Læs mere »

07 mar

Benched

- en danseforestilling for unge Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat Af! Sat sammen! Sidder du det rigtige sted? En hudløst ærlig fortælling om livets store og helt små spørgsmål, om at sætte sig til rette, om at turde at sætte sig skævt, om at sidde på Læs mere »

10 mar

Kat – Fugl – Fisk

Familieforestilling 4-8 år En ordløs, poetisk forestilling, hvor publikum får lejlighed til at opleve magien, når teater kommer helt tæt på. Forestillingen er inspireret af den tysk-schweiziske maler Paul Klees fantastiske og fabulerende univers. I en leg med skyggespil og geometriske former bliver elementerne levende og finder sammen på nye Læs mere »

18 mar

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag

- baseret på Morten Mûnsters bestseller En musikalsk og tankevækkende forestilling om det uperfekte menneske med spot på det moderne arbejdsliv, på udfordringerne, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Læs mere »

21 mar

Thomas Warberg

DU HAR DET IKKE FRA MIG Så er det tid til et nyt show!? Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget! Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal. Ikke alene dét, men han har Læs mere »

april 2024

04 apr

Hr. X

- en tragikomisk forestilling om stress og omsorg. Mød den forjagede hjemmesygeplejerske og de ansigtsløse patienter, der skal krydses af på en køreliste. Vi inviteres med på en sort humoristisk og musikalsk rejse, der fører os ind i et univers fuld af poetisk skønhed og brutal humor. Forestillingen er inspireret Læs mere »

07 apr

Sokken

Familieforestilling 3-5 år Det er vaskedag, og tøjet ligger i en stor bunke på gulvet. Hønen vil så gerne hjælpe med at sortere tøjet i farver. Den kender bare ikke forskel på rødt og hvidt... Men den ved, at sure sokker de skal vaskes. Så det bliver de! En forestilling Læs mere »

10 apr

Paperlicious

- en sanselig fortælling om genopdagelse af kreativiteten To arbejdsnarkomaner arbejder deres liv væk i et grotesk, kafkask kontorunivers lavet af papir. En lille stemme dukker op: Avisen er blevet levende og ønsker forandring… Papiret bliver til en lille marionet, der hele tiden vokser sig større og større - og Læs mere »

24 apr

Dæmningen – det tabte land

Klimadebatten er fuld af dilemmaer og diskussioner om tiltag bliver hurtig polariseret. Men hvor dybt stikker modsætningerne egentlig? Og hvad skal der til for at samle os? Da et nyt overnationalt, EU-projekt lanceres udløser det ramaskrig fra de lokale, ikke mindst landmændene. Hele Lammefjorden skal nemlig genetableres og deres ejendomme Læs mere »

maj 2024

15 maj

Bliv klædt på til valget

Forstå Europaparlamentsvalget med Mette Frobenius - GRATIS arrangement 9. juni 2024 skal vi stemme til Europa-Parlamentet. Men hvad er det for en institution, hvad laver de i Parlamentet og hvem sidder der nu? Mette Frobenius vil på en times tid give dig et informativ og underholdende overblik. Hun gennemgår de Læs mere »

Køb billet