fbpx

Program

november 2022

15 nov

TO TOSSER PÅ TUR

Hvad kan gå galt når en teaterproducent sætter to tossede komikere sammen, for at skabe en forestilling? Kort fortalt: ALT. Og det er præcis hvad der gør. Planen er lagt. Den helt store turné er arrangeret, spillestederne er booket og alt skal lige til at gå i gang, da ulykkerne Læs mere »

19 nov

åben prøve på last christmas

Vi inviterer indenfor i maskinrummet på tilblivelsen af årets juleforestilling på Odsherred Teater. Sæt dig til rette på rækkerne og vær den allerførste, der får et smugkig på teaterkoncerten Last Christmas. Men først viser teatrets nye leder Leiv Arne Kjøllmoen rundt på vores flotte, nye teater. Herefter er der åben Læs mere »

december 2022

03 dec

Magisk julehygge på teatret

For børn og deres familier Vi viser dans i julekoncerten LAST CHRISTMAS´ scenografi med dansere fra idrætsefterskolen Klintsøgaard og får besøg af en hemmelig gæst. Vi siger ikke hvem, men det rimer på fuglespand. Bagefter: Risengrød og juleklip i Teatercaféen. Varighed ca. 1 time, men du må godt blive lidt Læs mere »

17 dec

LAST CHRISTMAS

Julen er jo hjerternes fest - eller er den? Glæd dig til en hyggelig aften op til jul, hvor vi skruer helt op for kærligheden og serverer de svedigste, smukkeste og skøreste julehits, som du aldrig har hørt dem før – i Odsherred Teaters nye teatersal. Årets juleforestilling er en Læs mere »

januar 2023

05 jan

crazy comedy banko

Vi sætter ild til bankopladerne og skruer helt op for festen, når Comedyklubbens Crazy Comedy Banko slippes løs på Odsherred Teater. Din mormor må gerne være med, men hun skal være klar til at feste og give den fuld gas. Med musik i højtalerne og fuld fart på tallene, krydrer Læs mere »

11 jan

TA’ MIG SOM JEG ER

-en hyldest til Grethe Ingmann og hendes stemme. En musikforestilling, der fortæller om den danske sangerindes liv på godt og ondt, om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid med store forandringer i dansk musik og i Grethe Ingemanns liv. Om nedturen og om alt for mange bajere, der Læs mere »

14 jan

Nytårsopera

Sopran Annemette Pødenphandt er tilbage. Sammen med tenor Per Jellum og pianist Louise Schrøder, synger hun nytåret ind med en skøn nytårskoncert. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pris: 195,- Brunchbuffet kan tilkøbes til 210,-. serveres kl. Læs mere »

22 jan

TIL UNGDOMMEN

For unge fra 13 år op -en forestilling for unge og de voksne, der prøver at forstå dem TIL UNGDOMMEN handler om alt og intet, i en sær, sjov, spændende og vigtig tid. Om at ville forsvinde fra det hele, slippe alt og længes efter noget, der ikke kan forklares. Læs mere »

26 jan

COMEDY SURPRISE

I foråret 23, har vi valgt at tilbyde Comedy Surprise til særpris - kun 165,-  Her får du en hilsen fra en glad stand-up komiker: "Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid god stemning. og publikum er med på at vi giver den gas. Det glæder Læs mere »

29 jan

PAP KAS

Familieforestilling 1/2 - 5 år Hvid Støj Søndag 29.01.2023 kl. 11.00  Odsherred Teater Store sal Med sig selv, hinanden og pAp-kAsser bygger Anna og Kasper universer på bedste børnelogiske manér, som de sammen med publikum oplever og forstår igennem legens uendelige muligheder. Understøttet af sanselig musik tilbyder - vores mindste Læs mere »

Køb billet