fbpx

Program

maj 2021

23 maj

Liv i kludene

En erotisk kabaret… en brevkasse bestyret af ham og hende… spørgsmålene kredser om erotikken, når man kommer op i årene… om længslerne og trængslerne og lysterne og manglen på dem…. vi møder også dem der skrev brevene og historien bag spørgsmålene. Og mht. spørgsmålene. Findes der egentlig svar? Er der Læs mere »

august 2021

04 aug

JEPPE OG JAZZHYÆNERNE

Arrangør: Nykøbing-Rørvig Jazzfestival  Glad musik for børn og barnlige sjæle Jeppe & Jazzhyænerne er et af landets absolut hotteste bands for børn med børnetv-vært Jeppe Vig Find i front. Jeppe er blandt andet kendt fra Ramasjangs Lille Nørd, og på scenen vil Jeppe præsentere børnene for jazzens skæve univers, ved Læs mere »

07 aug

Comedyklubben junior – gratis!

(6-10 ÅR) i gågaden foran teatret Tre lørdage i juli; 17., 24. og 31. juli og d. 7. august kl. 11 og 13 Der er masser af grin for børn og forældre, når Comedyklubben Junior samler det sjoveste danske underholdning i et fantastisk show for hele familien. Med komik, magi, Læs mere »

14 aug

DRAGSHOLMREVYEN 2021 … mens legen er god!

Arrangør: Dragsholmrevyen Har du spørgsmål om Dragsholmrevyen, kan du kontakte dem på 25 58 02 02 eller dragsholmrevyen.dk Det sprudlende trekløver byder indenfor på Odsherred Teater til en revy med smæk for skillingen. Dragsholmrevyen har igen i år den store fornøjelse at kunne præsentere succesholdet: Bente Eskesen, Susanne Breuning og Læs mere »

19 aug

COMEDY NIGHT

Arrangør: Odsherred Teater og ComedyKlubben Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev og avis. Nu har du mulighed for at købe en sæsonbillet Læs mere »

25 aug

TEATERbrevkassen

- med svar på det meste fra de fleste Arrangør: Teater Spektrum og Odsherred Teater ”Fremtidens Odsherred” Vi har spurgt jer: Hvad er jeres udfordringer, drømme og ønsker for fremtidens Odsherred? Vi spiller det for jer. Tag din nabo, veninde, familie eller kollegaer under armen og oplev dilemmaer udspillet på Læs mere »

30 aug

GINTBERG TESTER SHOW

Jan Gintberg kommer til Odsherred Teater og tester materiale fra sin kommende comedy tour: DØD ELLER LEENDE Kom og vær med til en særlig aften, hvor vi bliver klogere på hvor langt han er. Det skal nok blive sjovt! Mandag 30. August kl. 19:30   Odsherred Teater Algade 36 4500 Nykøbing Læs mere »

september 2021

04 sep

HONKY TONK

Arrangør: Odsherred Teater og SuperBrugsen, Nykøbing Sj. Sarah Slott med band spiller skøn og melodisk popmusik kl. 19.30-20.15 og igen kl. 20.45-21:30. En hyggelig aften med både eftertænksomhed og fællessang. Glæd jer til numre af bl.a. John Mayer, Adele, Sebastian og Jimi Hendrix. Med på scenen er Dan Rasmussen på Læs mere »

08 sep

VALKYRIENS KAMP

– musikalsk drama om Thit Jensen Det Flydende Teater tager os med ind i Thit Jensens stridbare verden: et tumultarisk privatliv, en visionær kønspolitisk kamp og et kompromisløst kunstnerisk virke.  Det er fortællingen om den moderne kvindes frigørelse samfundsmæssigt, kunstnerisk og seksuelt. Som forfatter, dramatiker, debattør og foredragsholder sætter Thit Læs mere »

19 sep

GAMLE SCENE

Arrangør: Odsherred Teater og Gamle Scene Bedre end lykkepiller! Glæd dig! Gamle Scene er på banen igen. Alt kan ske, når dette bundt energi og livsglæde indtager de skrå brædder. Gamle Scene er en teatergruppe, hvor ældre kan prøve kræfter med og udforske teatrets verden i professionelle rammer. De er Læs mere »

Køb billet