fbpx

Program

oktober 2023

03 okt

Mit stille hjem

- en poetisk, rørende og kraftfuld danseprotest Et øjebliksbillede af en nutidig/historisk krigstilstand, skabt gennem dansen.Et unikt samarbejde med tre ukrainske dansere, der er flygtet fra deres hjemland på grund af krigen. En danseforestilling hvor afmagt, sorg og uvished uundgåeligt er til stede - men samtidig også en hyldest til Læs mere »

12 okt

Ilt

Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. Hvis de tænker for meget, kommer det aldrig til at ske, og hvis de ikke tænker sig godt om, kan det måske få katastrofale følger… I hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende Læs mere »

17 okt

Fridas store rejse

Familieforestilling fra 6 år En morgen da Frida vågner og kommer ud af frakken, som hun bor i, modtager hun på mystisk vis et brev. Brevet er fra hendes bedste ven Carlos. Han inviterer hende på besøg. Frida pakker straks sin høne, sin kat, sin helt specielle kuffert og tager Læs mere »

18 okt

VENSKABER – Åben prøve

Teater for de 3-5 årige En musisk forestilling med trommen som det bærende instrument. Vi klapper, tramper og skaber glade rytmer. På teatret har vi besøg af to de kunstnere Asheim/Urup, der gennem workshops med områdets børnehavebørn skaber grundstenene til forestillingen Venskaber. Pris: GRATIS. Tilmelding kræves på ot@odsherredteater.dk Begrænset plads

Læs mere »
19 okt

Sneøjne

Familieforestilling 0-4 år - forestilling med to dansere og livemusik Forestil dig, at du vågner en morgen til et uberørt snedækket landskab. Verden er ny og fin og ren. Alt ser anderledes ud, og der er en særlig stemning af hemmelig poesi. Du ser verden med andre øjne, med SneØjne. Læs mere »

19 okt

Comedy Surprise 23/24

Comedy Surprise byder på et lineup af de allersjoveste komikere. Nogle af vores største navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at få dem med, holder vi det lidt hemmeligt, hvem der kommer. ”Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid Læs mere »

27 okt

Alle gode ting

En episk forestilling fortalt af en mand, der er vokset op med en depressiv mor. Han fortæller om, hvordan han som barn – efter moderens første selvmordsforsøg – begynder at skrive en liste over alle gode ting i verden. Listen skal hjælpe moderen ud af hendes depression, men efterhånden kommer Læs mere »

november 2023

12 nov

Den standhaftige tinsoldat

Familieforestilling 2-5 år - en forestilling uden ord, men med musik - så alle kan være med H.C. Andersens klassiske fortælling om den standhaftige tinsoldat, der drømmer om kærligheden og den skønne danserinde, og som bliver blæst omkuld af skæbnen, men som alligevel får det, han ønsker sig mest af Læs mere »

14 nov

På pletten

Radioværterne Torben og Vanja tager publikum med ombord i en løssluppen sendeflade med veloplagt snak og musik. Publikum hvirvles ind i et net af relationer og præsenteres for et miljø, som er både genkendeligt, morsomt og vanvittigt og får mulighed for at bidrage til en slogankonkurrence og andre løjer. En Læs mere »

29 nov

90-års fødselsdagen

Same procedure as last year? Sikkert ikke, men det skal nok blive sjovt, når vi lægger arm med en klassiker de fleste kender og elsker. I en ny og helt anderledes opsætning, vender vi den legendariske sketch på hovedet. Det prisbelønnede og anmelderroste kompagni DON GNU står for iscenesættelsen, og Læs mere »

Køb billet