fbpx

Program

oktober 2021

20 okt

STOP OP, HOP

- en ordløs danseforestilling om tyngdekraft I et let og legende univers af balloner og bolde, kluntede klovnekarakterer, trylleri, magi og fantasifulde kostumer undersøger danserne, hvordan ting kan rulle og tumle, stige op og falde ned, og hvordan tyngdekraften sætter alt omkring os i bevægelse. Bolde ruller hen af gulvet, Læs mere »

21 okt

ANIMA – om at miste

Anna, der mister sin elskede hund, begiver sig ud på en magisk rejse for at finde svar på, hvad der sker med sjælen, når man er død.  Med sit fantasifulde billedunivers og sin smukke historie om at miste har ANIMA glædet og berørt alle slags mennesker på tværs af alder Læs mere »

november 2021

14 nov

MOR

-Kim Fupz’ sjove og rørende historie nu som teater Kan man egentlig få en ny mor? Er der sådan en fortrydelsesret eller noget? Går man så bare ned i en butik og siger: ”Hej. Jeg vil gerne ha´ en ny mor, tak”. En sjov, rørende og musikalsk forestilling om drengen, Læs mere »

december 2021

18 dec

FLÆSK, TÆSK OG TONER

Arrangør: Odsherred Teater Vi har indviet teatrets nye, flotte teatersal, og nu inviterer vi indenfor til vores aller-, allerførste forestilling. Glæd dig, når Odsherred Teater igen i år byder indenfor til en god gang før-juls-underholdning med et overflødighedshorn af sang, musik, gak og løjer. Coronarestriktionerne er endelig lagt på hylden Læs mere »

januar 2022

12 jan

MÆND I MINDRE DOSER

- et komisk og varmt møde med en række moderne mænd Forestillingen er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd – spillet alene af Kristian Holm Joensen med hans helt egen komiske og underspillede facon. Eva har smidt Adam ud af paradiset, fordi en ged har spist af Læs mere »

15 jan

NYTÅRSOPERAKONCERT – aflyst

Arrangementet er desværre aflyst pga. gældende coronarestriktioner, som foreløbig gælder indtil 17. januar 2022.  

Læs mere »
17 jan

GENERATION 9/11

-ny dansk dramatik Danske Esther står i billedkunstlokalet på sin amerikanske skole i 2001, da allekaldet lyder. I kantinen bliver alle mellemskolebørnene bedt om at dele sig i to grupper: dem der har forældre, der arbejder i tvillingetårnene, og dem der ikke har… GENERATION 9/11 handler om at perspektivere den Læs mere »

23 jan

MAGISKE JEKYLL – aflyst

Forestillingen er desværre aflyst pga. sygdom - boblende visuel komedie med sjove påfund og gags Vi følger Jekylls allerførste skridt i magiens verden og hans udvikling hen imod den eventyrlige is-sælger, han er blevet til. Historien om at trodse både egne begrænsninger og omverdens forventninger. En finurlig fortælling om at Læs mere »

25 jan

DE UROLIGE

Linn Ullmanns internationale succesroman – nu som teater Oplev et barns opvækst, om kærligheden mellem forældrene og om faderens sidste tid. Fortællingen springer i tid, og vi møder datteren som lille pige, som teenager, som voksen kvinde og mor. Hele vejen kæmper hun for at få sine forældres opmærksomhed og Læs mere »

27 jan

COMEDY NIGHT

Arrangør: Odsherred Teater og ComedyKlubben Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev og avis. Nu har du mulighed for at købe en sæsonbillet Læs mere »

Køb billet