fbpx

Program

august 2021

25 aug

TEATERbrevkassen

- med svar på det meste fra de fleste Arrangør: Teater Spektrum og Odsherred Teater ”Fremtidens Odsherred” Vi har spurgt jer: Hvad er jeres udfordringer, drømme og ønsker for fremtidens Odsherred? Vi spiller det for jer. Tag din nabo, veninde, familie eller kollegaer under armen og oplev dilemmaer udspillet på Læs mere »

30 aug

GINTBERG TESTER SHOW

Jan Gintberg kommer til Odsherred Teater og tester materiale fra sin kommende comedy tour: DØD ELLER LEENDE Kom og vær med til en særlig aften, hvor vi bliver klogere på hvor langt han er. Det skal nok blive sjovt! Mandag 30. August kl. 19:30   Odsherred Teater Algade 36 4500 Nykøbing Læs mere »

september 2021

04 sep

HONKY TONK

Arrangør: Odsherred Teater og SuperBrugsen, Nykøbing Sj. Sarah Slott med band spiller skøn og melodisk popmusik kl. 19.30-20.15 og igen kl. 20.45-21:30. En hyggelig aften med både eftertænksomhed og fællessang. Glæd jer til numre af bl.a. John Mayer, Adele, Sebastian og Jimi Hendrix. Med på scenen er Dan Rasmussen på Læs mere »

19 sep

GAMLE SCENE

Arrangør: Odsherred Teater og Gamle Scene Bedre end lykkepiller! Glæd dig! Gamle Scene er på banen igen. Alt kan ske, når dette bundt energi og livsglæde indtager de skrå brædder. Gamle Scene er en teatergruppe, hvor ældre kan prøve kræfter med og udforske teatrets verden i professionelle rammer. De er Læs mere »

december 2021

18 dec

FLÆSK, TÆSK OG TONER

Arrangør: Odsherred Teater Vi har indviet teatrets nye, flotte teatersal, og nu inviterer vi indenfor til vores aller-, allerførste forestilling. Glæd dig, når Odsherred Teater igen i år byder indenfor til en god gang før-juls-underholdning med et overflødighedshorn af sang, musik, gak og løjer. Coronarestriktionerne er endelig lagt på hylden Læs mere »

marts 2022

04 mar

MISSILTALK MED SURPRISE

Vi støtter Ukraine Sammen med Odsherreds kulturinstitutioner støtter vi Ukraine ved at donere billetindtægten fra dette arrangement til indsamlingen: Kulturen i Odsherred støtter Ukraine. Læs mere på Facebook. Vi varmer op til forestillingen om MISSILET Kom med til en spændende aften, hvor du møder journalisten, der modtog en Cavlingpris for Læs mere »

26 mar

modlys – festival – ny dato

Modlys festival er flyttet til lørdag 26. marts 22 MODLYS er begivenhed der samler lokale ildsjæle, foreninger, erhvervsdrivende og alle andre interesserede i en fælles fejring af, at lyset vender tilbage. Festivalen finder sted rundt omkring i Nykøbing Sj - inde og ude - i porte og gader - på Læs mere »

maj 2022

28 maj

KR. HIMMELFARTSOPERA

Arrangør: Odsherred Teater Sopran Annemette Pødenphandt er tilbage. Sammen med Per Jellum synger hun arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Store sal Lørdag 28. maj 2022 kl. 12 (brunch kl. 11 – begrænset plads) Odsherred Teater Algade 36, 4500 Nykøbing Læs mere »

31 maj

PRÆSENTATION AF SÆSON 2022-23

Odsherred Teater & Teater og Musik Odsherred vil sammen præsentere programmet for næste sæson Vi præsenterer alt det spændende, sjove, vilde, alvorlige teater, der kommer til at spille på Odsherred Teater i sæson 22/23. Varighed ca. 2 ½ time. Det kræver billet at deltage. Pris: 60.- (inkl. et lille glas Læs mere »

juni 2022

25 jun

Tour De Piaf

"To dage og to nætter med Piaf er mere udmattende end en etape af Tour de France.” – cykelrytter Louis Gérardin, i 1930 verdensmester i sprint for amatører samt vinder af Grand Prix på Ordrupbanen i København I anledning af at Touren i år går gennem Odsherred, præsenterer vi en Læs mere »

Køb billet