Program

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

september 2018

21 sep

Arabisk buffet i Teatercaféen

Hanan er gæstekok til endnu en hyggelig aften med arabiske specialiteter. Skynd dig at bestille. Disse aftener er meget populære. PRIS: 150,- Begrænset plads! Bestil i caféen eller på 26 84 26 18

Læs mere »
27 sep

Brian Mørk Podcast Show

Brian Mørk Show tager de skarpeste komikere med til en live oplevelse af det populære koncept og masser af stand-up. Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til Læs mere »

30 sep

REGNBUEBILLEN

Familieforestilling 2 – 6 år Billen Billy er ikke som de andre biller. Han kan ikke holde sin plads i rækken, han glemmer at svare når der er navneopråb - for verden er så forunderlig og spændende. En regnbue viser sig på himlen, familien er for længst marcheret væk fra Læs mere »

oktober 2018

01 okt

KURT & KIRSTEN

– en skilsmissekomedie Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres - og så skal de have taget et skilsmissebillede. Men kan man Læs mere »

09 okt

FEAR

- en danseforestilling om den inderste frygt ”Hvad er du bange for?”, spørger Black Box Dance Company. I FEAR sætter Black Box Dance Company fokus på frygten og lader den udtrykke gennem dans med kroppe og stemmer som de umiddelbare virkemidler. Vi konfronteres med den både tragiske og den komiske Læs mere »

14 okt

OTTO

Familieforestilling 7 - 11 år - et musikalsk, grusomt og gakket eventyr. Vi skal møde et ældre ægtepar Niels og Marie, som i mange år ønskede at få sig et barn, men det lykkedes aldrig for dem. Som tiden gik, blev afstanden mellem dem større og større, men så en Læs mere »

17 okt

MÅNEN OVER BAOBABTRÆET

Familieforestilling 2 – 6 år Anders får til sin fødselsdag en splinterny cykel og et fødselsdagskort, hvor der står ’’Giv en høne til Afrika ’’. Langt nede i Afrika må Malaika hver dag gå den lange vej til brønden efter vand, mens hun drømmer om at få lov til at Læs mere »

18 okt

Vinsmagning i teatercaféen

VINSMAGNING DE LUXE Smagning af italienske vine fra vinhuset Rodaroi Friuli, præsenteret af Guldager Vin samt en lækker menu sat sammen, så den passer til vinene. Pris: kr. 450,-inkl. mad Begrænsetplads! Bestil i caféen eller på 26 84 26 18

Læs mere »
24 okt

JOB – et enkelt menneske

- en musikalsk fortælling om emigration Intens, musikalsk, humoristisk og dramatisk fortælling om emigrantens vandring fra den gamle verden til den ny. En højaktuel og universel historie om, hvordan det enkelte menneske møder en ny kultur, et nyt sprog - et nyt liv. Baseret på Joseph Roths roman fra 1930. Læs mere »

25 okt

Omar Marzouk og Jacob Wilson

Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Comedy burger med pulled pork: 75,- (serveres kl. 18) Læs mere »

Køb billet