Program

Find Begivenheder

Event views visning

marts 2018
22 mar

Pete og Per sange og fortællinger fra gemmebogen

Et arrangement med både “lyttesange” og syng-­‐med-­‐sange! Stemningen præges af nærvær, alvor og sjov og tilsættes dejlige   sange, inspirerende historier og sjove fortællinger. Musikken tager afsæt i den danske sangskrivertradition med sange af eksempelvis Sebastian, Anne Linnet, Erik Grip, Michael Falch og Rasmus Nøhr. Per Larsen: folkemusiker og historiefortæller Læs mere »

29 mar

PÅSKEOPERA OG BRUNCH

I denne version II af vores populære operabrunch, bevæger sopranerne Camilla Button og Annemette Pødenphandt sig videre ud på deres færd i sopran-repertoiret fra operaens eventyrlige, lidenskabelige og storladne verden. Denne gang med arier og duetter fra bl.a Händel´s Rinaldo, Mozart´s Tryllefløjten og Cosi fan tutte, Puccini´s La Rondine og Læs mere »

april 2018
04 apr

ÅRHUNDREDETS ROSE

”Hun lo. Og så pudsede hun næse. Hun var forkølet. Kuglen ramte hende i panden. Den ramte hende midt i en tanke. Hun var ni.” Sådan begynder forestillingen - et portræt af en stærk og særpræget jødisk kvinde, der minder os om nogle af de begivenheder, der formede det forrige Læs mere »

08 apr

TO I ET HUS MED EN MUS

Familieforestillinger 2 - 6 år   En musikalsk historie om at overvinde venskabets vanskeligheder. Mabel og Betty er de allerbedste venner – det giver nu alligevel husspektakler på alle etager. Men musen er heldigvis hævet over det hele, og den finder til sidst på noget, så balladen får en lykkelig Læs mere »

12 apr

TAXAFORTÆLLINGER

MEDLEMSAFTEN i Teater og Musik Odsherred Kl.18:30: Suppe Kl.19:30: Forestillingen Taxafortællinger Som taxachauffør har skuespilleren Sevik Perl lyttet, spurgt og reflekteret med alle dem, der var på vej, og som havde lyst til at dele netop deres historie med ham. Taxafortællinger er en forestilling om virkelige menneskeskæbner og en poetisk Læs mere »

14 apr

KENDER DU MALOU?

Familieforestilling 9-12 år - om kærlighed og venskab Anker og Bøje er venner og vant til at deles om alt. En dag kommer der en pige ind i deres liv. De forelsker sig begge i hende, og det sætter deres venskab på prøve. For det er ikke alt man kan Læs mere »

28 apr

Hverdagen er en fest

Musikalsk teaterforedrag om Odsherredsmalerne og deres festlige samvær i 1930erne. Museumsinspektør Jesper Knudsen og teaterleder Simon Vagn Jensen læser op, synger sange og fortæller anekdoter om nattelivet i det københavnske Minefelt og midt i bakkerne i Odsherred. Akkompagneret af Vibeke Bjergaard på harmonika. En anderledes og underholdende kunstformidling, der har Læs mere »

maj 2018
05 maj

Ringcaféen

Det er med stor fornøjelse at vi kan invitere dig til en anderledes teateroplevelse med vores teaterhold "Gamle Scene". "Gamle Scene" er en gruppe lokale borgere med et langt liv bag sig, som "går til teater" hos os. På utallige opfordringer genopfører de nu Ringcaféen, hvor vi møder en række Læs mere »

17 maj

Elias Ehlers og Jacob Tingleff

Odsherred Teater præsenterer i løbet af året en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Pris: 125,-. Ung u. 25 år 70,- Comedyburger. Serveres kl. 18 Nyd Teatercaféens lækre Læs mere »

19 maj

NINA, KÆRE NINA

En stribe smukke, sørgelige og sjove fortællinger fra virkeligheden, krydret med sange om den forbandede, foruroligende og helt uundværlige kærlighed. I en tid hvor mure bygges og afstanden mellem mennesker til tider føles større og større, kan det føles livgivende at zoome ind på det der stadig samler os mennesker. Læs mere »

Køb billet