Program

Find Begivenheder

Event views visning

maj 2018
23 maj

Vi, dem, os!

VI, DEM OS! handler om, hvem vi er som mennesker og kulturer. Om alt det vi har til fælles. Og alt det der er anderledes, og som vi kan berige hinanden med. Deltagere i projektet er både indfødte fra Odsherred, tilflyttere og landliggere. Eventen foregår på Odsherred Teater og består Læs mere »

juni 2018
02 jun

NINA, KÆRE NINA

En stribe smukke, sørgelige og sjove fortællinger fra virkeligheden, krydret med sange om den forbandede, foruroligende og helt uundværlige kærlighed. I en tid hvor mure bygges og afstanden mellem mennesker til tider føles større og større, kan det føles livgivende at zoome ind på det der stadig samler os mennesker. Læs mere »

09 jun

John Mogensen showband

I samarbejde med Superbrugsen i Nykøbing Sj. giver vi dig nu muligheden for at give dig hen til 90 min. i 1970´boblen, når John Mogensen showband leverer en nostalgisk og nutidig koncert på Odsherred Teater.  - og vi siger det bare - der bliver rift om pladserne, så køb din Læs mere »

29 jun

Dragsholmrevyen – holder vand

Velkommen til årets revy, hvor du vil opleve et springvand af skarpe, skæve og van(d)vittige tekster. Du vil grine så meget, at du får svært ved at holde på vandet! 29. juni – 21. juli onsdag-lørdag kl. 20.30 samt søndag 8. og 15. juli kl. 15.30

Læs mere »
august 2018
09 aug

Carmen – en vandreopera

Spansk passion, befolket af tobaksrullersker, sigøjnere, smuglere og tyrefægtere – som vandreopera i Nykøbing Sjælland. Sangerne er helt tæt på publikum og skal ikke ses med en kikkert fra 3. balkon, sproget er dansk, så virkelighedsfornemmelsen og musikkens tonesprog smelter sammen til en personlig oplevelse og giver byrummet et nyt Læs mere »

23 aug

Christian Fuhlendorff og Sofie Flykt

Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Comedy burger med pulled pork: 75,- (serveres kl. 18) Læs mere »

september 2018
01 sep

Honky Tonk – Repeatles

I første sæt hyldes The White Album. I andet sæt serveres et overflødighedshorn af highlights og yndlingssange. En aften med Repeatles vil altid være garanti for et festfyrværkeri af god musik, nærvær, intensitet og spilleglæde. Så der er ikke meget at betænke sig på. Repeatles leverer et brag af en Læs mere »

27 sep

Brian Mørk Podcast Show

Brian Mørk Show tager de skarpeste komikere med til en live oplevelse af det populære koncept og masser af stand-up. Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til Læs mere »

oktober 2018
25 okt

Dan Andersen og Omar Marzouk

Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Comedy burger med pulled pork: 75,- (serveres kl. 18) Læs mere »

november 2018
15 nov

Bankovarieté 2018 – godt pyntet

Odsherred Teaters populære julekabaret. Vi inviterer indenfor i Lizzies bankovarieté til en afslappet aften med spas og løjer, god musik og et hyggeligt spil banko ind imellem – masser af ægte julestemning og god mad! medvirkende Mei Oulund, Christiane Bjørg Nielsen, Henrik Ipsen Pianist: Mads Strandgaard

Læs mere »
Køb billet