fbpx

Program

februar 2021

28 feb

spor

Familieforestilling: 2-5 år Da bedstefar var dreng, var månen glat og uden huller – det har han selv fortalt! En dag fik han lyst til at skyde til måls efter månen, men den var alt for langt væk. Bedstefar tog et par store gummistøvler på og drog ud i verden Læs mere »

marts 2021

02 mar

nothing ’bout me

- en Sting cabaret  Med udgangspunkt i komponisten, tekstforfatteren og musikeren Stings sangskat gennem de sidste 40 år fortælles et utal af gode historier om kærlighed - ikke bare til den eneste ene, men også til de små ting, til familien, til sig selv, til livet – kort sagt til Læs mere »

07 mar

sneøjne

Familieforestilling: 0 - 4 år En danseforestilling, der udforsker børns oplevelse af verden. Forestil dig, at du vågner en morgen til et uberørt snedækket landskab. Verden er ny og fin og ren. Alt ser anderledes ud, og der er en helt særlig stemning af hemmelig poesi. Du ser verden med Læs mere »

18 mar

comedy night

Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev. Pris: 125,-/under 25 år, 70,- Spisning: Comedyburger kl. 18: 75,-

Læs mere »
21 mar

en lille sonate

Familieforestilling fra 6 år -eventyret om Den Lille Rødhætte danner grundlaget for denne fantastiske og finurlige forestilling Du skal gå alene gennem skoven, som er stor, vild og farlig og uhyggelig. Og for enden af skoven ligger bedstemors hus, hvor bedstemor ligger og er så syg, at det også er Læs mere »

30 mar

mis med de blå øjne

Familieforestilling: 3 - 8 år Om den lille modige mis der gik ud i verden for at finde landet med de mange mus. For selv om man har blå øjne, kan man sagtens være lige så meget kat og mindst lige så god kat som alle dem med de gule! Læs mere »

april 2021

29 apr

comedy night

Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev. Pris: 125,-/under 25 år, 70,- Spisning: Comedy pulled pork kl. 18: 75,-

Læs mere »

maj 2021

08 maj

Jubilæum på teatret

Odsherred Teater har 25 års jubilæum. Det skal fejres Hurra! For 25 år siden fik Odsherred sit eget teater. Ikke mindst takket være en engageret og ihærdig teaterforening. Dengang lå teatret i Annebergparken, og der har vi rigtig mange skønne minder fra. Meget er sket siden. Vi er flyttet ind Læs mere »

15 maj

Kr. Himmelfartsopera

I Kr. Himmelfartsferien får vi besøg af sopran Annemette Pødenphandt og tenor Per Jellum. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pianist Maren Marie Tange. Repertoiret varierer fra koncert til koncert. Pris:125,- OBS! Indgår ikke i teatrets rabatordning Læs mere »

21 maj

Liv i kludene

En erotisk kabaret… en brevkasse bestyret af ham og hende… spørgsmålene kredser om erotikken, når man kommer op i årene… om længslerne og trængslerne og lysterne og manglen på dem…. vi møder også dem der skrev brevene og historien bag spørgsmålene. Og mht. spørgsmålene. Findes der egentlig svar? Er der Læs mere »

Køb billet