Program

januar 2019

29 jan

RED BASTARD

-et djævelsk forførende Kult-Comedy-monster Red Bastards rødglødende monster er ikke en klovn, men en bouffon. Hvor den klassiske klovn gør sig selv til grin, er bouffonen lige modsat – han indtager rummet for at gøre grin med dem, der kigger på. Red Bastard er ikke bleg for at interagere med Læs mere »

februar 2019

02 feb

Nytårs – Operabrunch

Nytårsbrunchen år 2019 byder på festlig, rørende og dramatisk musik fra operaer og operetter som fx Gounod´s Faust, Verdi´s La Traviata, Puccini´s Tosca, Lehar´s Den glade Enke og Bernstein´s West Side story. Det bliver sunget af sopran Annemette Pødenphandt og tenor Per Jellum, som også underholder med små fortællinger om Læs mere »

06 feb

Krash & Chopin Danser

-en dobbeltforestilling skabt af to af Danmarks mest prisbelønnende moderne koreografer: Forestillingen spiller kl. 19:30 på Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 4300 Holbæk Bustider meddeles, når vi ved hvem der skal med • CHOPIN DANSER af Tim Rushton, der med sin store kærlighed til Chopins fantasifulde og poetisk søgende klavermusik udforsker Læs mere »

11 feb

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Familieforestilling 5+ år En engel sidder på sin røde trappe og spiser fyldte chokolader. Hendes vinger er flossede. Nedenunder sidder en mand i slidt jakkesæt med sin guitar på en trappesten. Han leder efter den tabte melodi. Han har meget på samvittigheden, og englen beslutter at hjælpe ham ved hjælp Læs mere »

13 feb

KONEN I MUDDERGRØFTEN

Familieforestilling 3 - 9 år En fisk kommer sjældent alene, et ønske ej heller. Fiskerens kone, Ilselill, ønsker sig et større hus, en støvsuger, et slot, at være pave og måske også gud. Ilselills mand, fiskeren, vil bare have ro til at fiske. En dag fanger fiskeren en talende fisk, Læs mere »

19 feb

NATTELYS

-intim teaterkoncert om kærlighed, katastrofer og håb Et galleri af personer og situationer fra Mikael Wiehes musikalske og poetiske univers dukker op i denne teaterkoncert, som er fyldt af sange om livsglæde, kærlighed, tillid - og det modsatte: sorg, raseri og svigt. Sangene henvender sig direkte til publikum med humor, Læs mere »

21 feb

Comedy Night med Thomas Hartmann og Natasha Brock

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både Læs mere »

27 feb

GLEMMER DU

– nej, det kan du bande på, jeg ikke gør! Til gengæld husker du forkert! GLEMMER DU er en forestilling om, hvordan vi husker ting forskelligt. En cabaret om, hvordan man husker ting forskelligt og et generationsopgør mellem de såkaldte 68-ere og deres børn. Forestillingen varer ca. 1 time 15 Læs mere »

marts 2019

06 mar

DEN KOMISKE TRAGEDIE

-en komedie om at blive sig selv En skuespiller og hendes rolle, skal sammen spille en vigtig scene. Men det går ikke helt som planlagt, for skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og rollen må tage over. Rollen finder ud af, at den godt kan lide spotlightet, og skuespilleren må kæmpe Læs mere »

10 mar

morfarMORFARmorfar

Familieforestilling 8 – 12 år En klog og varm forestilling om gamle dage, livet på landet og livet under den tyske besættelsesmagt – livsfortællinger om det at blive ældre. Tre skuespillere veksler mellem nutiden som børnebørn og fortiden, hvor vi møder deres vidt forskellige morfædre på forskellige stadier i tilværelsen. Læs mere »

Køb billet