Program

marts 2019

26 mar

THE BEAT ROOTS

-kollektivt countrybrøl En countrykomedie, en fortælling om det moderne fællesskab. Publikum inviteres med til koncert i det lokale forsamlingshus, men også med til at deltage i en forestilling, der retter scenens skarpe spotlys mod samtidens selvtilstrækkelige individualisme. I rollen som koncertgængere sættes publikum i centrum, og som trofaste fans af Læs mere »

27 mar

To halvgamle mænd – det store liveshow

Du kan lige nu købe billetter til To halvgamle mænd i Politikens Hus 28. maj kl. 19.30 med pretalk af Gorm Vølver og Bjarne Schilling. Billetter købes her. De har prøvet tæt på alt og der er intet der kommer bag på dem - bortset fra en enkelt hæmoride i Læs mere »

april 2019

25 apr

Christian Fuhlendorff og Steen Molzen

Med Christian Fuhlendorff og Steen Molzen Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Comedy burger: 75,- (serveres Læs mere »

28 apr

MARIEHØNEN EVIG GLAD

Familieforestilling 2 - 5 år Alle kender Marie. Hun er glad. Evigglad. Bare ikke når det regner! Ingen har ly til Marie som får våde kolde tær. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket ... Frit over Halfdan Rasmussens sang af samme navn. Forestillingen varer ca. 40 Læs mere »

maj 2019

23 maj

Dan Andersen og Morten Wickmann

Med Dan Andersen og Morten Wickmann Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Comedy burger med Læs mere »

31 maj

Operabrunch

Til vores populære operabrunch får sopran Annemette Pødenphandt denne gang besøg af sopran Camilla Button og pianisten Maria Eshpai. De vil synge arier og duetter fra operaens og operettens dramatiske, lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortælle om musikken undervejs. Læs mere om arrangementet senere på vores hjemmeside. Brunch kl. Læs mere »

Køb billet