Program

Find Begivenheder

Event views visning

januar 2018
18 jan

NINA, KÆRE NINA

En stribe smukke, sørgelige og sjove fortællinger fra virkeligheden, krydret med sange om den forbandede, foruroligende og helt uundværlige kærlighed. I en tid hvor mure bygges og afstanden mellem mennesker til tider føles større og større, kan det føles livgivende at zoome ind på det der stadig samler os mennesker. Læs mere »

21 jan

ØRERNE I MASKINEN

Familieforestilling 4 - 9 år   Ørerne i maskinen En dreng og en pige fra to forskellige verdner. Pigen går op i takt og tone, han er ligeglad - bare det swinger. Hun spiller violin, han spiller på alt inden for rækkevidde. Drengen dukker op i hendes verden som en Læs mere »

23 jan

MÅSKE KU´VI

Med Troubadurens tilladelse har Café Liva kastet sig over Sebastians sange i alle deres afskygninger, og tegner gennem dem et sørgmuntert, skarpt satirisk og crazyhumoristisk portræt af Danmark gennem de sidste 40 års ud-(og af-?) vikling af velfærdssamfundet. Forestillingen varer 100 min. inkl. pause Salon: Mød skuespillerne efter forestillingen Tapas Læs mere »

25 jan

Sanne Søndergaard og Morten Wichman

Odsherred Teater præsenterer i løbet af året en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Pris: 125,-. Ung u. 25 år 70,- Comedyburger. Serveres kl. 18. Nyd Teatercaféens lækre Læs mere »

27 jan

OPERABRUNCH MED BOBLER

Vi får besøg af hele to skønne sopraner og én russisk klavervirtuos denne hyggelige januarformiddag på Odsherred Teater. Teatercaféen sørger for lækker brunch og bobler. De to sopraner Camilla Button og Annemette Pødenphandt synger året ind med et sprudlende, festligt og farverigt program bestående af duetter og arier fra bl.a. Læs mere »

29 jan

Nytårskoncert med Stadsorkestret

Støttearrangement for Kræftens bekæmpelse Nykøbing Sj. Stadsorkester 30 mand store band serverer et par festlige og underholdende timer på Odsherred Teater. Billetindtægterne går til Kræftens bekæmpelse. Pris: 50,-

Læs mere »
februar 2018
04 feb

DEN SULTNE LARVE

Familieforestilling 1 1/2 - 5 år   Frit efter bogen af samme navn om larven, der åd og åd, lige ind til den blev til en sommerfugl. En dejlig, enkel historie med varme farver og poetisk dybde. Forestillingen varer ca. 30 minutter

Læs mere »
08 feb

MIG OG ULF

En munter musical - dog uden Ulf Pilgaard. De to herrer har ikke spillet sammen siden 1985. Flemming Jensen har nu skrevet et helt nyt, dansk lystspil til dem – faktisk en musical, men Ulf dukker aldrig op – til gengæld er den unge og talentfulde Amalie, heldigvis til stede… Læs mere »

12 feb

SPØRGE JØRGEN

Familieforestilling 3 - 8 år   Klassikeren, der kredser om de mange finurlige spørgsmål, børn kan stille de voksne, men også om de mindst lige så finurlige spørgsmål, vi voksne kan stille til vores børn. En forestilling om nysgerrighed, opdagertrang og om livets store spørgsmål i børnehøjde. Forestillingen varer ca. Læs mere »

18 feb

KOM IGEN, KYLLING

Familieforestilling 7-10 år. BEMÆRK. Den nedre aldersgrænse på 7 år skal overholdes.   Sixten kan mange ting. Han kan spille på sit hoved, bygge et tårn af jordbær, gøre sig skeløjet og skrive alt muligt med remoulade. Men det synes hans far og hans storebror ikke er noget særligt. De Læs mere »

Køb billet