Program

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

juli 2018

19 jul

Dragsholmrevyen – holder vand

Velkommen til årets revy, hvor du vil opleve et springvand af skarpe, skæve og van(d)vittige tekster. Du vil grine så meget, at du får svært ved at holde på vandet! 29. juni – 21. juli onsdag-lørdag kl. 20.30 samt søndag 8. og 15. juli kl. 15.30

Læs mere »

august 2018

01 aug

Nykøbing/Rørvig Jazzfestival

-Jacob Fischer og de unge løver I lighed med sidste år præsenteres nogle af de mange fremragende unge talenter, der vælter frem på jazzscenen i disse år. Frontfiguren er ganske vist en særdeles rutineret herre, hvis guitarspil mange vil kende fra hans samarbejde med Svend Asmussen, Finn Ziegler og Hugo Læs mere »

03 aug

NINA, KÆRE NINA

En stribe smukke, sørgelige og sjove fortællinger fra virkeligheden, krydret med sange om den forbandede, foruroligende og helt uundværlige kærlighed. I en tid hvor mure bygges og afstanden mellem mennesker til tider føles større og større, kan det føles livgivende at zoome ind på det der stadig samler os mennesker. Læs mere »

04 aug

La Fabiola – gadeteater

Gadeteater - foran teatret Mød Fabiola: Hun er en både fræk og sød lille pige på 85 cm med lige dele temperament og uimodståelig klovnecharme. Fabiola har taget sin dukkefører med, men hun er ikke sådan at styre, da hun bliver forelsket i én blandt publikum og forsøger alt muligt Læs mere »

09 aug

Carmen – en vandreopera

Spansk passion, befolket af tobaksrullersker, sigøjnere, smuglere og tyrefægtere – som vandreopera i Nykøbing Sjælland. Sangerne er helt tæt på publikum og skal ikke ses med en kikkert fra 3. balkon, sproget er dansk, så virkelighedsfornemmelsen og musikkens tonesprog smelter sammen til en personlig oplevelse og giver byrummet et nyt Læs mere »

11 aug

Forever young – gadeteater

Gadeteater - foran teatret – jagten på evig ungdom Brødrene Young er et legendarisk firma, der forhandler alle slags wunderdrugs. Gennem flere århundreder har Brødrene Young været leveringsdygtige i mixture for og imod snart sagt alt. Få evner som de at sælge drømmen om evig ungdom og akut helbredelse. Ingen Læs mere »

18 aug

Operabrunch

Til vores populære operabrunch får sopran Annemette Pødenphandt denne gang besøg af tenor Anders Christensen og pianist Maren Maria Tange. De vil synge arier og duetter fra operaens og operettens dramatiske, lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortælle om musikken undervejs. Brunch kl. 11 / Opera kl. 12 Pris: 225,- Læs mere »

20 aug

Takt og Tone – Stadsorkestret

En spændende og anderledes koncertoplevelse. Nykøbing Sj. Stadsorkester inviterer en musiker til at komme og fortælle om sit liv som musiker. Bagefter optræder vedkommende sammen med orkestret. Navnet offentliggøres senere. Mandag 20. august kl. 19.30 Fri entré (begrænset plads)

Læs mere »
23 aug

Christian Fuhlendorff og Sofie Flykt

Vores utrolig populære Comedy Nights fortsætter. I løbet af året præsenterer vi en række af Danmarks sjoveste komikere til en aften med masser af grin og god stemning. Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Comedy burger med pulled pork: 75,- (serveres kl. 18) Læs mere »

september 2018

01 sep

Honky Tonk – Repeatles

I første sæt hyldes The White Album. I andet sæt serveres et overflødighedshorn af highlights og yndlingssange. En aften med Repeatles vil altid være garanti for et festfyrværkeri af god musik, nærvær, intensitet og spilleglæde. Så der er ikke meget at betænke sig på. Repeatles leverer et brag af en Læs mere »

Køb billet