Program

november 2019

14 nov - 14 dec

Bankovarieté 2019 – på Funny Beach

Denne jul på Odsherred Teater spiller vi banko under sydens sol, i palmetræets skygge. Tag med os på chartertur - et par timers ferie, væk fra sjappen og julehurlumhejet. Vi har pakket kufferten med billig sprut, solskoldninger, svenske guider, lokale musikanter, løsslupne kvinder, stoppiller, flamenco og naturligvis bankospil. For selvom Læs mere »

december 2019

19 dec

Christian Fuhlendorf og Anders Fjelsted

COMEDY NIGHT En aften med masser af stand-up og god stemning. Christian Fuhlendorff er de seneste år blevet etableret som en af landet største komikere. Om hans første one man show skrev 24 timer bl.a: "Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden". Og Politiken supplerede Læs mere »

januar 2020

14 jan

Berlin

Frihed er ikke en selvfølge Thurø Musikteater Tirsdag 14.01.2020 kl. 19:30 Otto og Grethe holder informationsaftener for rejseselskabet Happy Travels Berlinrejser i en let causerende og underholdende stil - en musikalsk tidsrejse gennem det sidste århundrede, som skal få os til at mærke historiens vingesus. Forestillingen er inspireret af Uta Læs mere »

18 jan

Nytårsopera

Sopran Annemette Pødenphandt har tenor Per Jellum og pianist Maren Marie Tange med. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pris:125,- Der kan købes BRUNCH for 125,- (serveres kl. 11 – BEGRÆNSET PLADS) Varighed: ca. 1 time Brunch Læs mere »

19 jan

Verdens mindste historie

Familieforestilling for børn 1½ - 4 år og deres voksne. Et musikalsk møde mellem en almindelig pige og en mærkelig pingvin. To charmerende skuespillere sørger for, at det unge publikum, der måske oplever teatret for første gang, får appetit på mere. Hver tilskuer får en lillebitte, illustreret bog med hjem. Læs mere »

22 jan

Fake News

The true story Paradox Dokumentar-teater med humor og brod! Vi møder journalisten Zach og skuespilleren Henriette og et væld af personer fra den internationale medieverden. Kernen i forestillingen er Zachs egen historie. Han trues på livet, da han afslører en toppolitiker i sit hjemland og må flygte til Danmark. Her Læs mere »

27 jan

Palle stadig alene i verden

Palle stadig alene i verden - en musikalsk monolog Den ikoniske fortælling ”Palle alene i verden” udkom i 1942. Palle er nu fyldt 75 år, og da han en morgen vågner op i sin seng, ligger han ikke på et børneværelse, men på et plejehjem. Palle må tage kreative metoder Læs mere »

februar 2020

01 feb

Ikke uden min mor

Tag din mor, datter og veninde under armen til en eftermiddag med, for og om kvinder. En fortælling om kvindelivet i ord og musik på tværs af generationer og kulturer. Historier om kvinder, der tilpasser sig, om kvinder, der gør oprør, om muligheder, begrænsninger, håb og drømme. Alle kvinder står Læs mere »

06 feb

Kærlig hilsen H. C. Andersen

Alle ordene er H. C. Andersens i en intens fortælling, hvor vi i ordets bogstaveligste forstand kommer bag masken på H. C. Andersen i et ærligt og hudløst portræt, der fortæller historien om ham, som den ikke er blevet fortalt fra en scene før. 15 stærke nyskrevne sange med sjældne Læs mere »

10 feb

Vred

Familieforestilling for børn på 3 - 8 år og deres voksne. Legende, musikalsk og ordløs forestilling Hvorfor bliver man vred? Er det okay at blive vred? Kan man bruge vrede til noget, og hvordan bliver man glad igen? Forestillingen udspiller sig i en på én gang enkel og magisk verden, Læs mere »

Køb billet