fbpx

Program

februar 2021

11 feb

comedy night – aflyst

Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Hold øje med navne på Facebook, hjemmeside og i nyhedsbrev. Pris: 125,-/under 25 år, 70,- Spisning: Comedy pulled pork kl. 18: 75,-

Læs mere »
15 feb

de små blå sko – aflyst

Familieforestilling: 1 ½ - 4 år En lille entré danner kulissen og fra entréens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem: Damen, der går ture med folk. Hun er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag er det venter hun Alfred, så hun finder Læs mere »

16 feb

alfons åberg – aflyst

Familieforestilling: 3 - 8 år "Selvfølgelig er der ikke spøgelser til" siger Alfons. "Og heller ingen uhyrer eller mystiske marsmænd. Selvfølgelig ikke! Kun i fjernsynet og på film og i eventyrbøgerne." Men sommetider glemmer Alfons det. Dramatisering af Gunilla Bergströms elskede børnebøger om den energiske lille fyr med den livlige Læs mere »

25 feb

punk – a rebel never dies – aflyst

En danseforestilling i punkens univers 6 unge internationale dansere vil med punkbevægelsen som reference og udgangspunkt behandle fænomenet ”oprør” - ikke et bestemt oprør eller en tidligere eller nuværende konflikt, men den menneskelige og samfundsmæssige mekanisme, energi og tilstand der karakteriserer et oprør. Det musikalske og æstetiske univers vil både Læs mere »

28 feb

spor – aflyst

Familieforestilling: 2-5 år Da bedstefar var dreng, var månen glat og uden huller – det har han selv fortalt! En dag fik han lyst til at skyde til måls efter månen, men den var alt for langt væk. Bedstefar tog et par store gummistøvler på og drog ud i verden Læs mere »

marts 2021

02 mar

nothing ’bout me

- en Sting cabaret  Med udgangspunkt i komponisten, tekstforfatteren og musikeren Stings sangskat gennem de sidste 40 år fortælles et utal af gode historier om kærlighed - ikke bare til den eneste ene, men også til de små ting, til familien, til sig selv, til livet – kort sagt til Læs mere »

07 mar

sneøjne

Familieforestilling: 0 - 4 år En danseforestilling, der udforsker børns oplevelse af verden. Forestil dig, at du vågner en morgen til et uberørt snedækket landskab. Verden er ny og fin og ren. Alt ser anderledes ud, og der er en helt særlig stemning af hemmelig poesi. Du ser verden med Læs mere »

18 mar

comedy night – aflyst

Med: Phillip Devantier og Carsten Eskelund En hyggelig aften med nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. Vært er som altid Valdemar Pustelnik. Pris: 125,-/under 25 år, 70,- Spisning: Comedyburger kl. 18: 75,-

Læs mere »
21 mar

en lille sonate – aflyst

Familieforestilling fra 6 år -eventyret om Den Lille Rødhætte danner grundlaget for denne fantastiske og finurlige forestilling Du skal gå alene gennem skoven, som er stor, vild og farlig og uhyggelig. Og for enden af skoven ligger bedstemors hus, hvor bedstemor ligger og er så syg, at det også er Læs mere »

30 mar

mis med de blå øjne – aflyst

Familieforestilling: 3 - 8 år Om den lille modige mis der gik ud i verden for at finde landet med de mange mus. For selv om man har blå øjne, kan man sagtens være lige så meget kat og mindst lige så god kat som alle dem med de gule! Læs mere »

Køb billet