fbpx

Program

oktober 2020

10 okt

viva la frida

Monolog, musik og flamencodans Vi er ved Frida Kahlos begravelse. Gennem lillesøsteren Christinas øjne ser vi, hvordan det var at leve i Fridas skygge, at være fascineret af og beundre selvsamme kvinde, som stjal al opmærksomheden. Forestillingen kredser om Frida Kahlos liv og forsøger at give et anderledes blik på Læs mere »

13 okt

grev gris

Familieforestilling 2-7 år Én mand, én ghettoblaster og fire stofbleer - det er hvad der skal til for at vi får historien om Prins Knud og den lille gris, og om hvordan hoffolkene forsøger at tilpasse Gris til livet ved hoffet. Historien handler også om at gå i skole, om Læs mere »

15 okt

fra mig til dig

Familieforestilling: 2-7 år Omar lever lykkeligt med sin familie i et land langt herfra. Han elsker sang og musik og er byens bedste drageflyver. En dag må han pakke sin kuffert og rejse med sin familie til et fremmed og meget anderledes land. Her er det svært at få nye Læs mere »

22 okt

comedy night / Audrey Castaneda m.fl.

Med Audrey Castaneda, Jacob Wilson og Jakob Svendsen Audrey er en legende i dansk comedy og en tornado på en scene. Hos Comedyklubben har vi Audrey med rundt over hele landet for at gøre det, hun gør bedst: At blæse publikum bagover. Hun har deltaget i et utal af film, Læs mere »

november 2020

24 nov - 19 dec

bankovariete 2020

AFLYST Pga. skærpede restriktioner pr. 10. december er vi desværre nødt til at aflyse resten af vores Bankovarietéforestillinger. Vi beklager og glæder os til at se jer igen i 2021. Glædelig jul og godt nytår.  _________________________________ Jul på flødeskumsfronten Odsherred Teaters populære julekabaret med indbygget bankospil. I år rejser bankovarietéen Læs mere »

januar 2021

06 jan

Tilløkke Otto – aflyst

En hyldest til en baggårdspuma Vi er til koncert med Otto Brandenburg i Jesper Lohmanns skikkelse, og her kan alt ske. ”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” , og det garanterer vi for, det kommer til, når vi nu hylder manden bag dette Læs mere »

14 jan

mod til at dræbe – aflyst

-en følelsesladet historie om en søn og hans far En dramatisk historie baseret på Lars Noréns forestilling fra 1978. Fra begyndelsen står det klart, noget ulmer under overfladen. Da sønnens kæreste dukker op, bliver sagen sat på spidsen og forholdet mellem de to mænd kommer under pres. Der bliver åbnet Læs mere »

16 jan

Nytårsopera – aflyst

Sopran Annemette Pødenphandt har tenor Per Jellum og pianist Maren Marie Tange med. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pris:125,- Der kan købes BRUNCH for 125,- (serveres kl. 11 – BEGRÆNSET PLADS) Varighed: ca. 1 time Brunch Læs mere »

17 jan

spaghetti – aflyst

Familieforestilling: 3-8 år Man bliver høj af spaghetti, siger de to lange, og så koger de spaghetti efter alle kunstens regler. Deres nabo er ikke høj men lille og tyk og forfærdelig sulten og vil gerne spise med. En sød og hjertevarm historie med masser af musik – en historie Læs mere »

21 jan

en lille smule ubehag – aflyst

-en komisk cancer-monolog  Et empatisk, varmt, rørende og hysterisk morsomt skuespil om prostatakræft. En fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Et følsomt drama af den amerikanske dramatiker Jeff Metcalf om hans egen transformerende rejse igennem kræften. ”Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal Læs mere »

Køb billet