fbpx

Program

juni 2020

25 jun - 08 aug

dragsholmrevyen – aflyst

DragsholmRevyen aflyser i 2020. Efter meget grundige overvejelser og med sorg i hjertet, ser DragsholmRevyen sig nødsaget til at aflyse revyen i 2020. Vi havde håbet til det sidste, at det blev muligt at gennemføre revyen, men må konstatere at coronaen og de betingelser, der for nærværende er gældende, ikke Læs mere »

august 2020

20 aug

comedy night / Lasse Rimmer m.fl.

Med Lasse Rimmer, Victor Lander og Jakob Svendsen Comedyklubben har Lasse Rimmer med på holdet, simpelthen fordi han bare er en af de sjoveste i Danmark. Han er en garvet stand-up-komiker, og hans skarpe hjerne og humor har ført ham omkring som vært på adskillige tv- og radioprogrammer gennem tiden Læs mere »

23 aug

Når alt kommer til alt

En musikalsk forestilling om næsten alt… Nu har du chancen for at se en underfundig og musikalsk forestilling om de store og små ting i livet, som vi desværre måtte aflyse i foråret. ”Man kan vel sige, at jeg er midtvejs i livet. Egentlig er jeg vel over midten - Læs mere »

september 2020

04 sep

Junah Arch

Junah Arch spiller Anna Karina Bergs stemningsfulde musik i Teatercaféen på Odsherred Teater. Anna Karina’s musik og sange er inspireret af mødet mellem mennesker og det, der sker inde os, når vi oplever mod- og medgang. Samtidig er sangene inspireret af havets bevægelighed, lethed og dybde; bølgerne, vinden, solen, lydene Læs mere »

05 sep

Honky Tonk – AFLYST

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til en dansabel aften med et overflødighedshorn af ørehængere fra poppens guldalder med Søren Sebber og Ønskeholdet. Gå ikke glip af et virkelig velspillende orkester, der favner bredt; fra Sinatra til Elvis til Mogensen til Beatles til Stones til Gasolin til Elton Læs mere »

07 sep

Annas Verden

- forår, lyset er tilbage – Skagenslyset Annas Verden er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen – ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark. Kvinde- og kunstnerportrættet af Anna Ancher peger på et Læs mere »

11 - 12 sep

To halvgamle mænd

TO HALVGAMLE MÆND Det store liveshow Gik du glip af To halvgamle mænd i foråret, så har du nu chancen for at se en forrygende forestilling om at blive, være eller kende en halvgammel mand. -om dem, der sætter sig godt til rette i sofaen - for at blive der! Læs mere »

13 sep

skrivebordet

Familieforestilling: 3 - 6 år Alt fra skrivebordsskuffen tages i brug, når historien om morfar og mig fortælles med stempler, klipsemaskiner, sakse mm. På morfars skrivebord kan alt blive levende lige for øjnene af én – og det gør det. En hyldest til den fine relation mellem børn og deres bedsteforældre og Læs mere »

15 sep

homage

En ordløs lille historie om alt det store i livet En kvinde snubler sig vej gennem livet. Hun længes efter noget andet end det, som er. Spørgsmålet er, om hun tør række ud og risikere sig selv, eller hun vælger den sikre vej. En poetisk og kærlig påmindelse om, at Læs mere »

17 sep

Thomas Hartmann m.fl.

Med Thomas Hartmann, Mads Holm og Valdemar Pustelnik Det var egentlig Brian Mørk, der skulle have optrådt til Comedy Night på Odsherred Teater torsdag 17. september, men han måtte desværre melde afbud, så i stedet kommer Thomas Hartmann sammen med Mads Holm og Valdemar Pustelnik. Thomas Hartmann er en verbalekvilibrist Læs mere »

Køb billet