fbpx

Program

februar 2020

18 feb

Doppler

-en komisk fortælling med stof til eftertanke Den midaldrende Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro - der er intet, der forstyrrer - bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene. Doppler lægger en seddel til konen og børnene Læs mere »

20 feb

Comedy Night

Med Jacob Tingleff & Jakob Thrane Vært: Jakob Svendsen En aften med masser af stand-up og god stemning. Vi fortsætter vores populære Comedy Nights, med besøg af nogle af landets bedste og mest populære stand-up komikere. 3 x Jak(c)ob Jacob Tingleff Eftertænksom, genial, nytænkende. Jacob Tingleff leverer ikke stand-up i Læs mere »

marts 2020

01 mar

Under mit træ

Familieforestilling for børn 1½ - 4 år og deres voksne. En musikalsk fortælling om årstiderne. Under et træ sidder en kone. Det er hendes træ. Det viser hende alle årstiderne, så hun kan holde styr på, at året går. Hendes ven egernet har en hule i træet. Meget skal gøres, Læs mere »

05 mar

Modne damer i morgenkåber

En lun komedie om dét at blive ældre Vi er i spaen ”The Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred og selvforkælelse. Men det varer nu ikke så længe. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60-års fødselsdag. En weekend med bløde badekåber, ansigtsmasker Læs mere »

08 mar

Pudemin

Familieforestilling for 4-10 år. - En sofagyser. Hvem er ikke bange for det fremmede og ukendte, for det man aldrig før har mødt? Og hvad gør man, når det med ét, dukker op i ens egen stue, lige midt i sofaen? Dør man af skræk... eller? Kom og se, hvis Læs mere »

29 mar

En lille sonate – AFLYST

Familieforestilling for børn fra 6 år og deres voksne. En italiensk ladvogn, en levende høne og et nylagt æg er nogle af de vigtige ingredienser i denne medrivende version af den gamle klassiker. En barsk historie om et barn, der får et stort ansvar. Du skal gå alene gennem skoven, Læs mere »

april 2020

04 apr

Come Together – AFLYST

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST. HAR DU KØBT SANDWICH FÅR DU NATURLIGVIS DINE PENGE RETUR. Mød kulturen i Odsherred ARRANGEMENTET ER GRATIS! Hver sommer mangedobles befolkningstallet i Odsherred, når titusindvis af landliggere rykker ud af byen og slår vinduer og døre op i deres sommerhuse. Odsherreds smukke natur og mange udsøgte Læs mere »

15 apr

Driving miles

-en musikalsk fortælling om en af jazzens store mestre Henning Mankell, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, tre jazzmusikere og en skuespiller - umiddelbart en mærkelig konstruktion. Henning Mankell var den verdensberømte forfatter til Wallanderbøgerne, og han elskede Miles Davis´musik. Skrothandleren Steiner fortæller historien om chaufføren Læs mere »

23 apr

Comedy Night – AFLYST

Med Martin Nørgaard & Elias Ehlers Vært: Valdemar Pustelnik En aften med masser af stand-up og god stemning. Martin Nørgaard Martin Nørgaard er en af landets allersjoveste mennesker, når han ruller sin vanvidsmaskine af raseri i gang. Så Comedyklubben er glade for at kunne sende Nørgaard rundt i landet, så Læs mere »

maj 2020

20 maj

Comedy Night – aflyst

Med Jacob Taarnhøj & Sebastian Dorset Vært: Valdemar Pustelnik En aften med masser af stand-up og god stemning. Jacob Taarnhøj Jacob Taarnhøj debuterede med et brag af en succes, da han i 2012 vandt “De Nyeste Nye”, en stand-up konkurrence for helt nye talenter. Siden har hans komiske evner banet Læs mere »

Køb billet