Program

oktober 2019

15 okt

Den lille prins

Familieforestilling for børn fra 6 år og deres voksne. Det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han mange forskellige ”væsner” – bl.a. en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og Læs mere »

18 okt

Kæmpen som ikke havde hjerte i livet

Familieforestilling for børn på 4 - 10 år og deres voksne. En kæmpe har gemt sit hjerte på et hemmeligt sted og lagt en forbandelse over landet. Dyrene sulter og mennesker forvandles til sten. Kongesønnen Askefis drager ud for at tage kampen op mod kæmpen. Han forelsker sig også i Læs mere »

23 okt

Det store fede gennembrud

politisk satire, stor musikalitet og et godt grin Mød de seks unge mænd i satiregruppen MAGT, som i årevis har drømt om det store gennembrud: ”Go big, or go home.”   Nu er de så klar med det ultimative show, og som titlen antyder, er der skruet op for både Læs mere »

24 okt

Ane Høgsberg og Niels-Peter Henriksen

COMEDY NIGHT En aften med masser af stand-up og god stemning. Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig Læs mere »

november 2019

14 nov - 14 dec

Bankovarieté 2019 – på Funny Beach

Denne jul på Odsherred Teater spiller vi banko under sydens sol, i palmetræets skygge. Tag med os på chartertur - et par timers ferie, væk fra sjappen og julehurlumhejet. Vi har pakket kufferten med billig sprut, solskoldninger, svenske guider, lokale musikanter, løsslupne kvinder, stoppiller, flamenco og naturligvis bankospil. For selvom Læs mere »

20 nov

Salt

En fysisk teaterforestilling om fattigdom og frisind Det Olske Orkester Onsdag 20.11.2019 kl. 19:30 OBS! på Aksen i Asnæs Den unge Frederik forsøger at hjælpe pigen Karen, som tror hendes druknede far er kommet i helvede pga. den indremissionske præsts fordømmelser. I et tæt mørke med sprukne stemmer i salmesang Læs mere »

december 2019

19 dec

Christian Fuhlendorf og Anders Fjelsted

COMEDY NIGHT En aften med masser af stand-up og god stemning. Christian Fuhlendorff er de seneste år blevet etableret som en af landet største komikere. Om hans første one man show skrev 24 timer bl.a: "Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden". Og Politiken supplerede Læs mere »

januar 2020

14 jan

Berlin

Frihed er ikke en selvfølge Thurø Musikteater Tirsdag 14.01.2020 kl. 19:30 Otto og Grethe holder informationsaftener for rejseselskabet Happy Travels Berlinrejser i en let causerende og underholdende stil - en musikalsk tidsrejse gennem det sidste århundrede, som skal få os til at mærke historiens vingesus. Forestillingen er inspireret af Uta Læs mere »

18 jan

Nytårsopera

Sopran Annemette Pødenphandt har tenor Per Jellum og pianist Maren Marie Tange med. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pris:125,- Der kan købes BRUNCH for 125,- (serveres kl. 11 – BEGRÆNSET PLADS) Varighed: ca. 1 time Brunch Læs mere »

19 jan

Verdens mindste historie

Familieforestilling for børn 1½ - 4 år og deres voksne. Et musikalsk møde mellem en almindelig pige og en mærkelig pingvin. To charmerende skuespillere sørger for, at det unge publikum, der måske oplever teatret for første gang, får appetit på mere. Hver tilskuer får en lillebitte, illustreret bog med hjem. Læs mere »

Køb billet