fbpx

I Will be Everything

BØRN TEGNER FREMTIDEN

Hvordan ser fremtiden ud? Byder den på forhistoriske dyr, flyvende biler, runde fodboldbaner eller svævende huse og biler med pels? Kommer der fred i verden eller flytter alle mennesker måske til Mars? I Will be Everything er en fantastisk teaterforestilling og udstilling, der bygger på børns ideer og fantasier om fremtiden.

Projektet, der løber fra 2017-2020, involverer 7 teatre og skolebørn i alderen 7 til 11 år i 7 europæiske lande. Fra 2017-2019 deltog tusindvis af børn i workshops i de syv lande, hvor formålet var at få deres bud på fremtiden og herefter skabe en teaterforestilling ud fra materialet. I efteråret 2019 blev forestillingen produceret på det gamle Odsherred Teater i Annebergparken, og alle de børn, der havde deltaget i workshops blev inviteret ind at se den. Herefter drog forestillingen på turne i de øvrige seks lande.

Projektet rummer også en virtuel platform for videndeling, samt et værktøj til publikumsudvikling/inddragelse for lærere, kreative udøvere og kulturinstitutioner. 

De 7 teatre er:

New International Encounter – Cambridge, UK

Odsherred Teater – Nykøbing Sjælland, Denmark

Theater Mummpitz – Nürnberg, Germany

Nordland Teater – Mo I Rana, Norway

Teatr Figur – Krakow, Poland

Theater am Ortweinplatz (TaO!) – Graz, Austria

Sala Baratza Aretoa – Vitoria-Gasteiz, Spain

Køb billet