tilmeld dig nyhedsbrevet her
Interaktiv Scene

Interaktiv Scene

Den interaktive scene er det sted, hvor Odsherred Teater stiller sin faglighed til rådighed i andre sammenhænge, end den der retter sig mod teatrets egen produktion af forestillinger. Det er ofte bestillingsopgaver som har afsæt i en konkret problematik, hvor en kunde eller samarbejdspartner ønsker et specifikt tema gjort anderledes tilgængeligt og gennemskueligt ved hjælp af teatrets tilgang.

 

Læs mere her om projekter teatret har været involveret i. Er du interesseret i et samarbejde kontakt Odsherred Teater på telefon: 59 91 03 01 eller ot@odsherredteater.dk. Vi kan skræddersy et forløb, der passer præcis til din virksomheds behov. 

Evnen til at formidle

Teatrets evne til at visualisere og anskueliggøre dilemmaer og samtidig underholde, gør det til et eminent redskab, når et tema skal belyses. Teatret kan ofte med få midler, og på kort tid, tydeliggøre det væsentlige i en problematik og er en oplagt måde at sparke en debat i gang på.Det er vigtigt at understrege at skuespillerens faglighed ikke er den samme som hos en konsulent eller coach. Derfor kræver projekter i interaktiv scene ofte at flere fagligheder arbejder sammen.

 

Enhver af disse opgaver kræver en ny tilgang fra teatrets side og en indgående, forberedende, dialog med samarbejdspartneren, samt interviews med relevante fokuspersoner.

 

Tidligere og nuværende samarbejdspartnere:
DONG energy
Red Barnet

Unicef
Lundbeck

Psykiatrisk Informationscenter/Region Sj
Landsforeningen Sind

Region Sjælland
Bedriftssundhedstjenesten
Sundhedscenter Odsherred

Nykøbing Rørvig kommunes udviklingsafdeling
Dragsholm Kommunes familieafdeling
Ringsted Kommune
 

Odsherred Teater / Algade 36 / 4500 Nykøbing Sj. / +45 59 93 03 01 / ot@odsherredteater.dk