fbpx
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GINTBERG ”DØD eller LEENDE”

september 21, 2022,20:00 - 22:00

OBS! Nyt starttidspunkt

Af praktiske årsager er start på Jan Gintbergs ”Død Eller Leende” på Odsherred Teater, onsdag 21. september rykket fra kl. 19:00 til kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19:00, og dine nuværende billetter er stadig gyldige.

Vi glæder os meget til at se jer til en fantastisk aften.

– NYT COMEDYSHOW

Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage på scenerne! Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej med håb, latter og absurditeter fra det levede liv! Gintbergs nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 og foråret 2022 ud på en overraskende sjov Danmarksturné.

Sidst vi mødte Gintberg på landets comedy-scener var i 2018, hvor han redede verden (med ét blødt D). Lige nu har DR1-seerne fornøjelsen af Gintberg i hans nye serie “Gintberg og de sidste Patriarker”. Og i efteråret kunne de følge med i jagten på lokale opfindere i ”Gintberg, Eskelund og den Dybe Tallerken. 

Død eller Leende er et stærk satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve men også leve imens man overlever. Inklusive bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med ’p’. Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.

Vi gør venligst opmærksom på, at der i ”Død Eller Leende” showet vil indgå brudstykker fra testshowet ”Gintberg 20 i 20”.  

Store sal
D. 21. september kl. 20.00

Odsherred Teater
Algade 36
4500 Nykøbing Sj.

Køb billet