fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

december 2023

16 dec

90-års fødselsdagen

Same procedure as last year? Sikkert ikke, men det skal nok blive sjovt, når vi lægger arm med en klassiker de fleste kender og elsker. I en ny og helt anderledes opsætning, vender vi den legendariske sketch på hovedet. Det prisbelønnede og anmelderroste kompagni DON GNU står for iscenesættelsen, og Læs mere »

januar 2024

11 jan

Crazy comedy banko

Vi sætter ild til bankopladerne og skruer helt op for festen, når Comedyklubbens Crazy Comedy Banko slippes løs på Odsherred Teater. Din mormor må gerne være med, men hun skal være klar til at feste og give den fuld gas. Med musik i højtalerne og fuld fart på tallene, krydrer Læs mere »

13 jan

Nytårsopera

Tenor Per Jellum er ny tovholder på vores nytårskoncert. Med sig har han sopran Iben Silberg og pianist Louise Schrøder. Sammen vil de underholde med et spændende program af klassiske perler fra operaens, operettens og musicalens verden. Det hele serveres i vanlig afslappet stil, så publikum sendes hjem med smil Læs mere »

16 jan

Projekt frygt

- en tankevækkende og humoristisk hyldest til livet Det er ikke særlig instagram-venligt at være bange. Men det er derimod helt utrolig menneskeligt. Og enormt tabubelagt! Der er mental krise, og klimakatastrofen er på alles læber. Hvad gør vi? Vi spiser kage… Men frygten er der, om vi vil det Læs mere »

21 jan

Ø

-en sanselig, klassisk koncertforestilling Om det særlige bånd mellem børnebørn og bedsteforældre, om naturens gang og hverdagens poesi, om det smukke og vemodige ved at blive ældre. Ø inviterer til samtaler om døden, kærligheden og naturen på tværs af generationer. Ø er for alle aldre, men er særligt tiltænkt bedsteforældre Læs mere »

30 jan

Aktivisterne

Året er 2024. Et band er samlet for at gøre en forskel. De vil være bandet, som får dig op af sofaen og ind i kampen mod verdens elendighed: klimakrise, Black Lives Matter, ligestillingskamp, demokratisk underskud… De vil skabe musik, som vækker aktivisme og forandring, når nu politikerne har givet Læs mere »

februar 2024

13 feb

Den lille prins

Familieforestilling fra 6 år Det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han bl.a. den herskesyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Læs mere »

15 feb

Rundt og rundt

Familieforestilling 0-4 år Vi befinder os i et vaskeri med en magisk vaskemaskine og en hel masse tøj. Tøjet skal vaskes, noget skal prøves, og noget skal hænges op. RUNDT OG RUNDT er et poetisk univers med video, dans, livemusik, vaskelyds-collager og sæbebobleskum. Forestillingen har fokus på interaktion og bevægelse, Læs mere »

22 feb

Comedy Surprise 23/24

Comedy Surprise byder på et lineup af de allersjoveste komikere. Nogle af vores største navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at få dem med, holder vi det lidt hemmeligt, hvem der kommer. ”Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid Læs mere »

27 feb

Ophav

En sort komedie fyldt med lattervækkende og genkendelige situationer. En fortælling for alle, der kender til det at have en familie. En fortælling om at være fanget i familiens spind og i gamle fortællinger og selvbedrag. En fabel om frihed, om at have modet til at skære al løgn og Læs mere »

Køb billet