fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

marts 2024

21 mar

Thomas Warberg

DU HAR DET IKKE FRA MIG Så er det tid til et nyt show!? Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget! Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal. Ikke alene dét, men han har Læs mere »

april 2024

04 apr

Hr. X – aflyst

Forestillingen er desværre aflyst pga. sygdom - en tragikomisk forestilling om stress og omsorg. Mød den forjagede hjemmesygeplejerske og de ansigtsløse patienter, der skal krydses af på en køreliste. Vi inviteres med på en sort humoristisk og musikalsk rejse, der fører os ind i et univers fuld af poetisk skønhed Læs mere »

07 apr

Sokken

Familieforestilling 3-5 år Det er vaskedag, og tøjet ligger i en stor bunke på gulvet. Hønen vil så gerne hjælpe med at sortere tøjet i farver. Den kender bare ikke forskel på rødt og hvidt... Men den ved, at sure sokker de skal vaskes. Så det bliver de! En forestilling Læs mere »

10 apr

Paperlicious

- en sanselig fortælling om genopdagelse af kreativiteten To arbejdsnarkomaner arbejder deres liv væk i et grotesk, kafkask kontorunivers lavet af papir. En lille stemme dukker op: Avisen er blevet levende og ønsker forandring… Papiret bliver til en lille marionet, der hele tiden vokser sig større og større - og Læs mere »

maj 2024

11 maj

Dæmningen

Klimadebatten er fuld af dilemmaer og diskussioner om tiltag bliver hurtig polariseret. Men hvor dybt stikker modsætningerne egentlig? Og hvad skal der til for at samle os? Da et nyt overnationalt, EU-projekt lanceres udløser det ramaskrig fra de lokale, ikke mindst landmændene. Hele Lammefjorden skal nemlig genetableres og deres ejendomme Læs mere »

15 maj

Bliv klædt på til valget

Forstå Europaparlamentsvalget med Mette Frobenius - GRATIS arrangement 9. juni 2024 skal vi stemme til Europa-Parlamentet. Men hvad er det for en institution, hvad laver de i Parlamentet og hvem sidder der nu? Mette Frobenius vil på en times tid give dig et informativ og underholdende overblik. Hun gennemgår de Læs mere »

18 maj

Pinsekoncert

ET STRØG AF KLASSISK Helledie - Tandrup Kock duo (klaver og cello) Komponist og pianist Hanne Helledie inviterer til kammermusik sammen med sin fænomenale cellist Julie Tandrup Kock, som har en international solistuddannelse og jævnligt spiller med alle de store orkestre bl.a. DR Symfoniorkestret. Helledie har studeret alle de store Læs mere »

23 maj

Comedy Surprise 23/24

Comedy Surprise byder på et lineup af de allersjoveste komikere. Nogle af vores største navne foretrækker at gå under radaren og ikke stå på plakaten. Så for at få dem med, holder vi det lidt hemmeligt, hvem der kommer. ”Vi komikere ELSKER at optræde på Odsherred Teater. Der er altid Læs mere »

juni 2024

03 jun

sæsonpræsentation

Vi præsenterer alle de flotte, stærke, sjove, vigtige og rørende forestillinger, du kan opleve på teatret i sæson 24/25. Pris: 75,- inkl.et glas vin og snacks

Læs mere »

juli 2024

13 jul

odsherred sommerrevy – vor herred bevares!

Frede Gulbrandsen og hans Odsherred Sommerrevy vender tilbage i en ny stærk opstilling. Evigtunge Kristian Holm Joensen stiller igen op i topform, flankeret af to af landets sjoveste kvinder. Ulla Vejby har gennem 10 år som Edith i Badehotellet charmeret sig ind i danskernes hjerter, og vi er stolte af Læs mere »

Køb billet