fbpx
Indlæser Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

marts 2020

05 mar

Modne damer i morgenkåber

En lun komedie om dét at blive ældre Vi er i spaen ”The Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred og selvforkælelse. Men det varer nu ikke så længe. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60-års fødselsdag. En weekend med bløde badekåber, ansigtsmasker Læs mere »

08 mar

Pudemin

Familieforestilling for 4-10 år. - En sofagyser. Hvem er ikke bange for det fremmede og ukendte, for det man aldrig før har mødt? Og hvad gør man, når det med ét, dukker op i ens egen stue, lige midt i sofaen? Dør man af skræk... eller? Kom og se, hvis Læs mere »

13 - 15 mar

Når alt kommer til alt

En musikalsk forestilling om næsten alt… Det mest gennemsnitlige menneske er højrehåndet, tjener mindre end 81.000 kr. årligt, har en mobiltelefon og ejer ikke en bankkonto. Cirka 2500 venstrehåndede dør årligt, fordi de bruger udstyr der er skabt til højrehåndede. I Paraguay må man gerne duellere, men kun hvis man Læs mere »

26 mar

Tilløkke Otto – AFLYST

En hyldest til en baggårdspuma Vi er til koncert med Otto Brandenburg i Jesper Lohmanns skikkelse, og her kan alt ske. ”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” , og det garanterer vi for, det kommer til, når vi nu hylder manden bag dette Læs mere »

29 mar

En lille sonate – AFLYST

Familieforestilling for børn fra 6 år og deres voksne. En italiensk ladvogn, en levende høne og et nylagt æg er nogle af de vigtige ingredienser i denne medrivende version af den gamle klassiker. En barsk historie om et barn, der får et stort ansvar. Du skal gå alene gennem skoven, Læs mere »

april 2020

04 apr

Come Together – AFLYST

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST. HAR DU KØBT SANDWICH FÅR DU NATURLIGVIS DINE PENGE RETUR. Mød kulturen i Odsherred ARRANGEMENTET ER GRATIS! Hver sommer mangedobles befolkningstallet i Odsherred, når titusindvis af landliggere rykker ud af byen og slår vinduer og døre op i deres sommerhuse. Odsherreds smukke natur og mange udsøgte Læs mere »

15 apr

Driving miles

-en musikalsk fortælling om en af jazzens store mestre Henning Mankell, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, tre jazzmusikere og en skuespiller - umiddelbart en mærkelig konstruktion. Henning Mankell var den verdensberømte forfatter til Wallanderbøgerne, og han elskede Miles Davis´musik. Skrothandleren Steiner fortæller historien om chaufføren Læs mere »

23 apr

Comedy Night – AFLYST

Med Martin Nørgaard & Elias Ehlers Vært: Valdemar Pustelnik En aften med masser af stand-up og god stemning. Martin Nørgaard Martin Nørgaard er en af landets allersjoveste mennesker, når han ruller sin vanvidsmaskine af raseri i gang. Så Comedyklubben er glade for at kunne sende Nørgaard rundt i landet, så Læs mere »

maj 2020

09 maj

St. Bededagsopera – Aflyst

St. BededagsOPERA Med sopran Annemette Pødenphandt og tenor Per Jellum Sopran Annemette Pødenphandt har tenor Per Jellum og pianist Maren Marie Tange med. De synger arier og duetter fra operaens og operettens lidenskabelige, eventyrlige og komiske verden og fortæller om musikken undervejs. Pris:125,- Der kan købes BRUNCH for 125,-. Serveres Læs mere »

20 maj

Comedy Night – aflyst

Med Jacob Taarnhøj & Sebastian Dorset Vært: Valdemar Pustelnik En aften med masser af stand-up og god stemning. Jacob Taarnhøj Jacob Taarnhøj debuterede med et brag af en succes, da han i 2012 vandt “De Nyeste Nye”, en stand-up konkurrence for helt nye talenter. Siden har hans komiske evner banet Læs mere »

Køb billet